Νομοσχέδιο υπερχείλισης γηροκομείων και «στάβλων ψυχών» όπως στα Χανιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψηφίστηκε λοιπόν χτες το πολυσυζητημένο και το υπερβάλλον τα όρια της φύσης σχέδιο νόμου περί απόλυτης γυναικοποίησης των εν Ελλάδι ομοφιλόφιλων. Ένεκα η «ισότης». Έτσι το δικαιολόγησε η πλειοψηφία των βουλευτών, σε αυτή τη φάση, και ποιός να ξέρει τι άλλο, εξ αυτών, θάρθει να μας βρει σε μια συγκυρία που οι της φύσης προορισμένοι (ετεροφιλόφιλοι) προς τούτο, αρνούνται την τεκνοποίηση (ούτε καν να το σκεφτούν σήμερα αυτό) αλλά και αυτόν ακόμα τον γάμο.

Εξέλιπαν πλέον από τον ημερήσιο τύπο οι στήλες προαναγγελίας γάμων, και αντιθέτως αυξήθηκαν κατακόρυφα οι στήλες μεταξύ «συντρόφων» ειδήσεων για ..διάφορα. Αυτό λοιπόν το μεταφυσικό κυρίως φαινόμενο, έγινε νόμος, δηλ. «απαράβατον» επειδή έτσι έγινε κι αλλού. Τουτέστιν «πως πάνε οι στραβοί στον Άδη; Ο ένας πίσω από τον άλλο» έλεγε ο μέχρι χτες σοφός, μα από χτες «πάνσοφος» Ελληνικός λαός, επειδή έτσι το έκριναν «τρομάρα να τσούρθει» στην Βουλή περιστασιακοί ντόπιοι «μπολσεβίκοι».

Τώρα δεν μένει παρά να δούμε τα, μετά από …τόσα περίπου χρόνια, αποτελέσματα της χτεσινής στη Βουλη αυτών πράξης, στα άφθονα, τότε μετά, και υπερπλήρη γηροκομεία με παρατημένους/ κλαμένους γηράσκοντες, όχι από αδιαφορία μερικών τέκνων, ως σήμερα, αλλά από παντελή ανυπαρξία τέτοιων/αυτών, και εμάς «τους άλλους» διαβιούντες Εθνικά υπερήφανοι προγόνων, εφόσον υπάρχουμε ακόμα,,ανεξάρτητοι. Περαστικά μας κα ζήτω το « δως ημίν σήμερον» σε μία επικράτεια του «ότι φάμε κι οτι πιούμε κι ότι…..», Ρωμαϊκά/Ρωμέικα.

Να μην ξεχνάμε και τον στάβλο ψυχών, αυτόν στα Χανιά, όπου δυστυχισμένες γυναίκες νοίκιαζαν το κορμί τους σε πάμπλουτους, προκειμένου να τεκνοποιήσουν…

Υ.Γ. Η πλήρης ισότης, αποδοχή, και απόλυτος σεβασμός στην κοινωνία των ΛΟΑΤΚΙ που τους απονέμεται σήμερα από την κοινωνία, προσβάλλεται βάναυσα από το χθεσινό της Βουλής «εξάμβλωμα» εναντίον τους, και όχι υπέρ τους.

Μ.Π.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ