Νίνα Κασιμάτη: Η σκληρή απάντηση της με τις επώδυνες αλήθειες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόντρα του Γιάννη Ραγκούση με τη Νίνα Κασιμάτη, που αναζωπυρώθηκε όταν ο πρώην βουλευτής, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε να μάθει πως θα αντιδράσει ο Στέφανος Κασσελάκης με όσους δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η βουλευτής Β΄ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε πως ήταν «καρφί» για την ίδια και σε ανάρτησή της ανέφερε πως «όταν εκλεγεί βουλευτής θα τον ειδοποιήσουμε» και χωρίς να τον κατονομάζει δήλωσε πως «πυροδοτεί την εσωστρέφεια στο κόμμα».

Πως την πάτησε ετσι ο Κασσελακης; Τυχάρπαστοι σύμβουλοι και συνεργάτες του που τον οδήγησαν σε πολιτικο αδιέξοδο

anarthsh kasimati

Σε αυτά τα σχόλια απάντησε ο Γιάννης Ραγκούσης γράφοντας:

«Η κ. Κασιμάτη λίγη ώρα πριν αρνηθεί να υπερψηφίσει το νόμο -ταυτοτικής σημασίας για την αριστερά και τον προοδευτικό κόσμο- για την ισότητα στο γάμο, επέλεξε να μου επιτεθεί δημόσια, με τη γνωστή χυδαιότητα που την χαρακτηρίζει.

Ο λόγος;

Επειδή ως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας – του ανώτατου, εκλεγμένου, καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος – ζήτησα να μάθω την άποψη του Προέδρου για το ενδεχόμενο μη υπερψήφισης του συγκεκριμένου νομοσχεδίου από βουλευτές μας, χωρίς να αναφερθώ ονομαστικά σε κάποιον ή κάποια βουλευτή.

Τι απαντώ; Ότι ισχύει απολύτως αυτό είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ :

«Η αποχή είναι για τους Βορίδηδες αυτού του τόπου. Μας χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από αυτούς».

Και πράγματι, με χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες.

Κατά τα λοιπά, αποτελεί καταστατική υποχρέωση του Προέδρου και των Γραμματέων του κόμματος να προασπίσουν από τέτοιες αήθεις συμπεριφορές, την ελεύθερη, δημοκρατική λειτουργία των οργάνων και συνακόλουθα των μελών του κόμματος».

Η Νίνα Κασιμάτη «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον πρώην βουλευτή:

«Δεν θα μπω σε συζήτηση με τους Ηρόστρατους της Δημοκρατικής Παράταξης. Όταν εμείς εγκαταλείπαμε τις θέσεις μας για να χτίσουμε τα μεγάλα κοινωνικά μέτωπα, αυτός καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και έκαιγε το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, τη χώρα και τα κεκτημένα της Μεταπολίτευσης για να κάθεται σε υπουργική καρέκλα δίπλα στους Βορίδηδες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

anarthsh kasimati1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ