Ο Ναβάλνι και το ανθελληνικό παραλήρημα Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα προσπαθήσει πάρα πολύ για να συνειδητοποιήσει πως είναι δυνατόν δύο τύποι όπως ο Μητσοτάκης και Σακελλαροπούλου να κατέλαβαν τα ανώτατα πολιτικά και πολιτειακά αξιώματα, διατηρώντας μάλιστα την εξουσία επί σειρά ετών, χωρίς ο ελληνικός λαός να αντιδράσει.

Τόσο πρωθυπουργός όσο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξέδωσαν εχθές δακρύβρεχτες ανακοινώσεις, κατηγορώντας τον Πούτιν για τον θάνατο του νεοναζί Ναβάλνι, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις ρωσικές φυλακές.

Στις ανακοινώσεις φυσικά κατηγορούσαν τον Ρώσο πρόεδρο για τον θάνατο του διεφθαρμένου ακροδεξιού ο οποίος εξέτιέ ποινή με βαρύτατες κατηγορίες. Ενώ υπήρχαν βίντεο που έδειχναν στενό συνεργάτη του να ζητά εκατομμύρια από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου να ανατρέψουν το πολίτευμα στην Ρωσία.

Την ίδια στιγμή, ο Φρέντι Μπελέρης σαπίζει στις αλβανικές φυλακές με ένα σαθρό, στημένο κατηγορητήριο από τον δικτάτορα, ανθέλληνα Έντι Ράμα. Μιλάμε για ένα ολοκληρωτικό καθεστώς που εξοντώνει μεθοδικά τον γηγενή ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου, φυλακίζοντας, κλέβοντας περιουσίες, χρησιμοποιώντας κράτος και παρακράτος για να αφανίσει την ελληνική εθνική μειονότητα.

Παράλληλα, διώκει δικαστικά επίσης με σαθρά κατηγορητήρια, τον Μπερίσα, τον κύριο πολιτικό του αντίπαλο. Με απλά λόγια, ο Ράμα κάνει τα τρισχειρότερά από όσα υποτίθεται ότι κάνει ο Πούτιν, έχοντας μάλιστα στο στόχαστρο τους ίδιους τους Έλληνες και τον ελληνισμό!

Απέναντι στον Ράμα λοιπόν, τόσο ο Μητσοτάκης όσο και η Σακελλαροπούλου όχι μόνο δεν εκφράζουν κάποια αντίδραση, αλλά αντίθετα τον καλούν και στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τα υποτιθέμενα έργα τέχνης του, που προκαλούν φυσικά μόνο γέλιο.

Εδώ λοιπόν δεν μιλάμε απλά για μία υποκρισία του πρωθυπουργού και της προέδρου. Εδώ μιλάμε για μία συντονισμένη ανθελληνική δράση, η οποία εάν υπήρχαν θεσμικά αντίβαρα, θα είχε αποτραπεί και θα τους είχε οδηγήσει στον κάλαθο της ιστορίας, πιθανότατα και στο ειδικό δικαστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ