Επεισόδιο σε δίκη που κατέθετε ο Παύλος Πολακης με εμπλοκή φρουρού του Αδωνι Γεωργιαδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανδαιμόνιο επικράτησε κατά τη διάρκεια της δίκης της αποκαλούμενης και ως «παρέας του ΚΕΕΛΠΝΟ» στο Γ’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Σύμφωνα με όσα αναφερει το documentonews.gr, αστυνομικός της φρουράς του Άδωνη Γεωργιάδη απώθησε βίαια, σπρώχνοντας τον δικηγόρο, Γιάννη Απατσίδη, όταν ο εκείνος είπε για τον υπουργό Υγείας «τι είναι αυτά τα πράγματα, από που και ως πού ο κ. Γεωργιάδης παρεμβαίνει στη διαδικασία. Επειδή είναι υπουργός;»

Συγκεριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, που ήταν στο ακροατήριο, παρενέβη την ώρα που εξεταζόταν ως μάρτυρας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης λέγοντας: «τι διαδικασία είναι αυτή;»

Εν συνεχεία, ο φρουρός τον πλησίασε και τον έσπρωξε.

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Απατσίδης ειδοποίησε την αστυνομία προκειμένου να καταθέσει μήνυση στον αστυνομικό φρουρό του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον υπουργό.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γεωργιάδης, εντελώς προκλητικά, ενώ είχε τελειώσει η δίκη είχε διακοπεί για τις 13 Μαρτίου, είπε απευθυνόμενος προς την έδρα πως δεν μπορεί το δικαστήριο να λαμβάνει υπόψιν το πρόγραμμα του κ. Πολάκη και να διακόπτει, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος έχει βαρύ πρόγραμμα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του δικαστηρίου, σχολίασε: «Δεν πρέπει να κλείσει έτσι η συνεδρίαση. Θα πρέπει να υπάρχει ο προσήκων σεβασμός».

Η τοποθέτηση Γεωργιάδη προκαλεί ουκ ολίγα ερωτήματα και θα πρέπει να λάβει θέση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καθώς ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει κληθεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο για κατ’ αντιπαράθεση εξέταση με τον κ. Πολάκη.

Είχε καταθέσει ως μάρτυρας σε προηγούμενο δικαστήριο και είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή του.

Πρόκειται για καταφανή και ωμή παρέμβαση εν ενεργεία υπουργού σε δικαστήριο.

Πηγη: documentonews.gr

Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιαδη

Για να μην δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις. Όταν στο Δικαστήριο για τις δήθεν παράνομες προσλήψεις στο Κεελπνο, ο @pavpol2222 άρχισε να επιτίθεται στην δικηγόρο υπερασπίσεως, δέχθηκε συμβουλή από τον δικηγόρο του κ. Απατσίδη: «πες ότι έχεις κάτι επείγον για να φύγεις».

Σημειώνω ότι πλησίασε και του μίλησε στο αυτί ενώ κατέθετε. Ο κ. Πολάκης αμέσως μετά ευρισκόμενος επαναλαμβάνω στο βήμα του Δικαστηρίου, σήκωσε το κινητό του και ενώπιον του Δικαστηρίου άρχισε να μιλάει….κατόπιν ο κ. Απατσίδης έστησε μία φασαρία για να επιτύχουν την διακοπή της Δίκης όπερ και εγένετο για τις 13 Μαρτίου…λυπούμαι που το επαναλαμβανόμενο ψεύδος Πολάκη ότι έχει χειρουργείο και ασθενείς στην Μεθ που τον περιμένουν σήμερα δούλεψε και καθυστερεί την απόδοση της Δικαιοσύνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ