Συμψηφισμός και συγκάλυψη πάνω σε νεκρούς Έλληνες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε πάλι λοιπόν η δικαιολογία. Κυβερνητική πηγή ανακοίνωσε πως κανένα μέλος της κυβέρνησης δεν έδωσε εντολή για μπάζωμα στο χώρο της τραγωδίας στα Τέμπη!!!

Όμως τα Τέμπη μπαζώθηκαν κατόπιν εντολής διότι άνευ εντολής το πεδίο θα είχε μείνει ως είχε. Συνεπώς για να είναι τόσο σίγουρη η κυβέρνηση ότι δεν φταίει κυβερνητικός τις σημαίνει πως γνωρίζει το «ποιός» και θα έπρεπε μαζί με την ανακοίνωση να τον ονομάσει. Δεν το είπε.

Άρα φεύγει το μπαλάκι από τον Μητσοτάκη, και πάει που; Στους χειριστές των μηχανημάτων ίσως, από εκεί πρέπει να αρχίσει νέα ανάκριση για να «εξιχνιαστεί» από την Δικαιοσύνη, και μέχρι το…..ποιός να ξέρει το πότε! Όλα βαίνουν λαμπρά. Μια σχετική ΔΙΚΗ που άρχισε για κάποια τότε, αναβλήθηκε αμέσως και θα συνεχιστεί, τότε, εφόσον τότε, επιτραπεί η έναρξη. Αυτός λοιπόν που αθώωσε την Δούρου, μήπως αθωώσει και τον Αγοραστό, να πατσίσουμε, και αδίκως διασύρεται από τα ΜΜΕ συλλήβδην το όνομα των αθώων περιφεριαρχών; Όπως όμως και να έχει το θέμα ο λαός γνωρίζει πως όλα τα δείχνει η «νεκροψία». Εν κατακλείδι ποίος εμποδίζει μίαν υπό τα όμματα γεολόγων καθηγητών του Πολυτεχνείου, εξόδοις περιφέρειας «εκταφή» των μπαζωμένων και να διαλυθούν έτσι όλα τα θολά του εγκλήματος;;

Μία ωρίτσα, περίπου, δουλειά είναι.

Πάντως εμπιστευτικές επιστολές μεταξύ κορυφαίων Οργανισμών ποτέ δεν απευθύνονται σε υπουργό ως απλή κοινοποίηση. Αναφέρονται ως «κοινοποίηση υπό τύπον αναφοράς» κατ ελάχιστο όριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ