Η αυτοκαταστροφική συνέντευξη Τσίπρα στον ακραιφνώς Μητσοτακικό όμιλο Αλαφούζου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ναι τώρα που κατακάθισε ο «κουρνιαχτός» από την αυτοκαταστροφική συνέντευξη Τσίπρα στον ακραιφνώς φιλοκυβερνητικό Μητσοτακικό όμιλο Αλαφούζου, οι απορίες στον λαό παραμένουν και στέκονται στις δύο «ατυχείς» όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε, ενέργειες, στα χρόνια της διακυβέρνησης του. Γιατί; Το ότι άδειασε αμερόληπτους δικαστικούς με αυτά που είπε, σήμερα, όπως και με τα άλλα για τις τηλεοπτικές άδειες, τον κάνουν να είναι τώρα ευτυχής; Και εξομολογημένος;

Μα όλα αυτά δείχνουν θέσεις που λαχταρούσαν να ακουστούν, μέσα από το στούντιο τους, οι οικοδεσπότες του, δηλαδή αυτοί που τον προσεκάλεσαν, όπως τα κτλ ίδια των υπολοίπων όλων, παράπλευρα μιας παρακμής (στρατευμένων;) προσκεκλημένων όπου οι τέως διαφορετικών τότε πολιτικών θέσεων, άπαντες με την σειρά τους, εις έκαστος, σήμερα, συμφωνούσε με τον προλαλήσαντα! Σε καλό μας!

Ευτυχώς που υπήρξε η παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος πραγματικά έσωσε το κύρος της εκδήλωσης, των θεσμών αλλά εξέπεμψε και ελπίδα. Την ελπίδα ότι ακόμα και όλα εάν θα καταστραφούν, έτσι όπως φαίνεται, υπάρχει τουλάχιστον ένας για να πάρει την πατρίδα στην πλάτη του…

Είναι «φως φανάρι» πως οι διοργανωτές αυτών των συζητήσεων έδειξαν σαν γνώριζαν, και πολύ καλά μάλιστα γνώριζαν, το τι θα ειπωθεί (από «μαραμένους;») και γι αυτό τους συγκέντρωσαν. Και οι τηλεθεατές κατάλαβαν! Τι κατάλαβαν; Το ότι για τον Ιούνιο κάτι προβλέπεται, και τρέχουν από τα τώρα να το προλάβουν, με … ότι μπόρεσαν να φέρουν στα στούντιο, και όχι άλλους! Όμως ένα αίσιο, για τους διοργανωτές αυτού, αποτέλεσμα και με στημένο το συγκεκριμένο «σκηνικό» αμφιβάλλεται. Ευρέως.

Κανένας όμως δεν πιστεύει, ιδιαίτερα μετά την συνέντευξη Τσίπρα στον Σκάϊ, πως υπάρχουν έςτω και υπόλοιπα από τα υπολείμματα της τότε ποτε, ρήσης για «το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς». Πάει πλέον αυτό. Πέταξε, και σε ότι αφορά τον Σύριζα, οριστικά χάθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ