Κόλαφος η γιαγιά της 12χρονης: Είναι δυνατόν να βγάζει το τέρας έξω και να δικάζει τη μάνα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξοργισμένη είναι η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό σχετικά με την χθεσινή εισαγγελική πρόταση στην φρικώδη υπόθεση η οποία ζήτησε να καταδικαστεί η μητέρα της ανήλικης και ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, να αθωωθεί για τους βιασμούς και την μαστροπεία!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Super Katerina» είπε:

«Λυπάμαι πολύ για την κυρία εισαγγελέα, μας προκάλεσε πολύ πόνο, να ακυρώσει την πρόταση, να βγάλει τη μάνα, είναι αθώα. Τον πόνο που μας προκάλεσε αυτή η γυναίκα. Είναι δυνατόν να βγάζει το τέρας έξω και να δικάζει τη μάνα;», είπε σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Και συνέχισε ζητώντας δικαιοσύνη:

«Το παιδί δεν το πιστέψανε; αυτά που είπε; τα έκανε μόνο του ένα 12χρονο παιδί; Τίποτα δεν έκανε; Η μάνα τα έκανε; Η μάνα δεν ήξερε τίποτα. Αυτό το τέρας τα έκανε. Αυτός. Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη, να μιλήσουν όλοι, να βγει η μάνα από μέσα. Το λέω δυνατά και το φωνάζω με την ψυχή μου, τα παιδιά υποφέρουν, θέλουν τη μάνα τους. Δεν έκανε τίποτα, αν δεν ήταν καλή μάνα δεν θα την θέλανε.

Είμαι πεθερά της και την έχω από 17 χρονών στα χέρια μου. Αδύνατον να έκανε κάτι τέτοιο, μαζί τα μεγαλώναμε τα παιδιά. Η εγγονή μου είναι σε άθλια κατάσταση, φοβάμαι μην κάνει κανένα κακό στον εαυτό της».

Καταλήγοντας ανέφερε:

«Η διαμαρτυρία γίνεται για μας, ότι μας πιστεύουν, ότι η μάνα είναι αθώα και να αφήσουν τη μάνα ελεύθερη να μαζέψει τα παιδιά της. Είναι αμαρτία, τα παιδιά κινδυνεύουν. Δεν γίνεται να πληρώνουν οι αθώοι και οι ένοχοι να είναι έξω. Έχω βιώσει πάρα πολύ πόνο και βιώνω και πόνο των παιδιών, πού να ακουμπήσουν να πουν τον πόνο τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ