Νέος σάλος με τους ισχυρισμούς της Ασημακοπούλου και το isyriza

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό εδώ είναι βαρύ fake. Θέλω να ελπίζω ότι η κ. @AnnaAsimakopoul απλώς δεν γνωρίζει πώς λειτουργεί η πλατφόρμα του isyriza, και όχι ότι η ίδια έκανε “μαϊμουδιά” για να ξεπλύνει την ντροπή από το σκάνδαλο με τα emails. Δείτε παρακάτω.

IMG 3922

Για να εγγραφεί κανείς στην πλατφόρμα του isyriza πρέπει αρχικά να πατήσει εδώ:

IMG 3925

Έπειτα, να συμπληρώσει μια διεύθυνση email και να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται την επεξεργασία των στοιχείων του βάσει GDPR (να δώσει δηλαδή τη συναίνεση που η κ. Ασημακοπούλου ΔΕΝ ζήτησε από τους παραλήπτες των email της).

IMG 3924

Επειτα, ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει τα λοιπά στοιχεία του. Ταυτόχρονα, από την πλατφόρμα στέλνεται ένα email στη δηλωθείσα διεύθυνση, που ζητάει από τον χρήστη να “πατήσει εδώ για να ενεργοποιήσει το προφίλ του”.

IMG 3923
Γιατί γίνεται αυτό; Για να είναι όλοι βέβαιοι ότι η δηλωθείσα διεύθυνση ανήκει όντως σε αυτόν που τη δήλωσε, και όχι σε κάποιον τυχαίο άσχετο άνθρωπο.

Οπως φαίνεται στο σκρήνσοτ της κ. Ασημακοπούλου, κάποιος, είτε κατα λάθος ή “κατά λάθος”, εισήγαγε τη δική της διεύθυνσή στο αρχικό στάδιο της εγγραφής.
Εάν η ίδια ΔΕΝ πατήσει λινκ επιβεβαίωσης, ΔΕΝ θα γίνει ποτέ “μέλος του isyriza”. Κακώς λοιπόν κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελακη.

IMG 3922

Σε αντίθεση με τις πρακτικές άλλων (π.χ. όσων μοιράζουν λίστες αποδήμων σε ευρωβουλευτές), αυτές της πλατφόρμας του isyriza είναι απολύτως ευθυγραμμισμένες με τα όσα προβλέπει το ενωσιακό και εγχώριο δίκαιο. Τέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ