Το σκάνδαλο Ασημακοπούλου είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι ισχυρίζονται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Παναγιώτης Παύλος αναφερει:

Προσυπογράφω κάθε λέξη του Δημήτρη· και προσθέτω: αν οι άνθρωποι αυτοί -που ζουν στο ψεύδος- είναι τόσο ασύδοτοι δίχως σεβασμό στην αξιοπρέπεια όσων ορκίστηκαν να υπηρετούν, φανταστείτε τί ετοιμάζουν για την Ελλάδα στα Ελληνοτουρκικά.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ

📍Στην αρχή μας κατηγόρησαν πως πετάμε λάσπη και πως εφηυραμε μια ιστορία για να πληξουμε την επιστολή ψήφο.
📍Ύστερα είπαν πως τα προσωπικά μας δεδομένα δεν τα πήραν από το υπουργείο εσωτερικών.
📍Και δέκα μέρες μετά μάθαμε πως ούτε λάσπη πετούσαμε, ούτε ιστορίες εφηυραμε αλλά και τελικά τα δεδομένα μας προήλθαν από το υπουργείο εσωτερικών.

Αφού λοιπόν τα κανάλια δεν μου δίνουν βήμα να απευθύνω δημόσια τα παρακατω ερωτήματα, το κάνω μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

❌️ Γιατί ένας γραμματεας έχει πρόσβαση στα προσωπικά μας δεδομένα; Και άραγε σε πόσα άλλα προσωπικά μας δεδομένα;

❌️Γιατί η ευρωβουλευτής μας κατηγορήσε πως πετάμε λάσπη; Γιατί είπε ψέματα πως συλλέγει μόνη της λίστες; Γιατί είπε ψέματα πως δεν πήρε λίστα από το υπουργείο εσωτερικών;

❌️Γιατί η υπουργός εσωτερικών δήλωσε πως το υπουργείο ουδέποτε μεταβίβασε προσωπικά δεδομένα πολιτών ενώ προέκυψε το αντίθετο; Είτε ήξερε και είπε ψέματα, είτε δεν ήξερε και δεν φρόντισε να εχει αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, γιατί η υπουργός είναι ακόμα στη θέση της;

Αυτά τα ερωτήματα μπορεί τα κανάλια να μην τα προβάλουν. Και οι αυτουργοί μπορεί να μας χλευασαν και να προσπάθησαν να μας κοροϊδέψουν.

Μα να είστε σίγουροι πως γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος.

#Ασημακοπουλου #κεραμεως #αποδημοι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ