Υπουργικά «όργια» φέρνουν τσουνάμι στο Μαξίμου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο «δεν πληρώνω» υπουργός

Την κρίσιμη ώρα εξαφανίζεται και ο συγκεκριμένος υπουργός ούτε για τα προσχήματα δεν ζητά τον λογαριασμό.

Ο υπουργός έχει αποκτήσει μια κακή συνήθεια. Εμφανίζεται συχνά-πυκνά σε πολυτελή εστιατόρια πέριξ της πλατείας Κολωνακίου και των βορείων προαστίων, αλλά την κρίσιμη ώρα εξαφανίζεται. Ούτε για τα προσχήματα δεν ζητά τον λογαριασμό.

Απλά παίρνει την παρέα του, χαιρετά τους υπευθύνους του καταστήματος και αποχωρεί. Έχοντας κατοχυρώσει το δικαίωμα του «δεν πληρώνω». Και οι μαγαζάτορες δεν τολμούν να θίξουν το …επίμαχο ζήτημα.

Απλα εύχονται από μέσα τους να κάνει καιρό να τους «ξανατιμήσει» με την παρουσία του.

Κ. Π.

Ο «στοχοποιημένος» υπουργός

Σταθερά τα «λαγωνικά» του Μαξίμου καταγράφουν τις δραστηριότητες κορυφαίου υπουργού.

Παρότι στο νεοδημοκρατικό προσκήνιο δεν έχουν ακόμη εμφανισθεί «μνηστήρες», «δελφίνοι» και «επίγονοι», σταθερά τα «λαγωνικά» του Μαξίμου καταγράφουν τις δραστηριότητες κορυφαίου υπουργού.

Όχι μόνο παρακολουθούν τις κινήσεις του, αλλά τις διυλίζουν κανονικά. Παρότι οι σχέσεις του προβεβλημένου υπουργού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι τυπικά καλές και καθορίζονται από ένα πνεύμα «αστικής ευπρεπειας», η καχυποψία είναι αμοιβαία και όλα παρακολουθούνται.

Ακόμη και οι δραστηριότητες στενού συνεργάτη του υπουργού, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως το «δεξί χέρι» του.

Κ. Π.

Ο «ερωτευμένος» υπουργός

Ο εν λόγω υπουργός απολαμβάνει τον έρωτά του με την κατά πολλές δεκαετίες νεότερη συνεργάτιδά του.

Βοά η πιάτσα, το ξέρουν και οι πέτρες, αλλά ο προβεβλημένοος υπουργός ούτε νοιάζεται, ούτε κρύβεται, ούτε προβληματίζεται.

Παρότι παντρεμένος και σε «ώριμη» ηλικία, αυτός απολαμβάνει τον έρωτά του με την κατά πολλές δεκαετίες νεότερη συνεργάτιδά του, αδιαφορώντας για τις φήμες και τα κουτσομπολιά.

«Ο έρωτάς, μωρό μου, είναι ψυχεδέλεια» που λέει και η Άννα Βίσση. Ας τον αφήσουμε λοιπόν να ζει την «ψυχεδέλειά» του.

Άλλωστε, από τον έρωτα δεν έπαθε κανείς τίποτα.

Α. Ο.

Ο «παιγνιδιάρης» υπουργός

Στα σοβαρά θέματα του υπουργείου που διευθύνει, βασιλεύει η αδράνεια.

Δεν σου γεμίζει το μάτι, αλλά μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο «μουλωχτούς» και πολυπράγμονες υπουργούς. Όχι βέβαια στα σοβαρά θέματα του υπουργείου που διευθύνει – εκεί βασιλεύει η αδράνεια και η λογική του «άσ’ το για αργότερα που θα έρθουν και τα κότερα».

Για τα υπόλοιπα ο λόγος. Όπως, π.χ., στη δημιουργία εταιρειών (ΙΚΕ κατά προτίμηση) με διάφορους «μπροστινούς» και παρένθετα πρόσωπα, που όλως τυχαίως παίρνουν με ανάθεση συμβάσεις και έργα από τα υπουργεία του. Τώρα τελευταία με διορισμούς συγγενικών προσώπων σε φορείς εποπτευόμενους. Και άλλα πολλά. Τα οποία προς το παρόν διαφεύγουν από τα «ραντάρ» του Μαξίμου.

Προς το παρόν…

Κ. Π.

Πηγη: Απο τα Παραπολιτικά του ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ