Κολωνος – αδερφή της 12χρονης: Μιλάμε για συναίνεση όταν τη βίαζε με το πιστόλι στον κρόταφο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέσπασε η 19χρονη αδερφή του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό που «ξαναβιάζεται» μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση και το ξέπλυμα στον Ηλία Μίχο που έχει ξεσηκώσει κύμα οργής στο πανελλήνιο.

Η 19χρονη αδερφή του θύματος που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βλέποντας τον βιαστή και μαστροπό να πέφτει στα μαλακά, την ώρα που η εισαγγελέας ζητά την ενοχή της μητέρας της για όλες της κατηγορίες, μιλά οργισμένη: «Έχω μέσα μου στεναχώρια οργή και θυμό. Η μαμά μου παραμένει στη φυλακή με θεωρίες συνωμοσίας» δήλωσε και πρόσθεσε για την πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού:

«Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι δεν είναι βιαστής… είναι “ερωτευμένος”! Μιλάμε για έρωτα! Με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας! Μήπως ο κ. εισαγγελέας είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που την βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στη γειτονιά;» είπε η 19χρονη στην εκπομπή Live News.

Η ίδια αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για συναίνεση όταν η αδερφή της δεχόταν απειλές με πιστόλι στον κρόταφο προκειμένου να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του Μίχου: «Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της παρά τις φωνές και την προσπάθειά της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένειά της και ύστερα εκείνη;».

Η νεαρή μίλησε και για τη μητέρα της, τονίζοντας την αθωότητά της: «Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι συμβαίνει. Μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα από εμάς».

Η 19χρονη ζήτησε συγγνώμη από την αδερφή της που βρήκε το θάρρος να μιλήσει και να καταγγείλει τη φρίκη που βίωσε, όμως έφαγε όπως λέει το ένα χαστούκι μετά το άλλο, σε μια χώρα που όπως λέει έχει αποτύχει: «Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στη μικρή μου γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που τρως το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Πού άνοιξες την ψυχή σου για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία» είπε οργισμένη η 19χρονη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ