Σφοδρή ενόχληση Τούρκων: Αμερικανοί στρατιώτες γιόρτασαν το Νεβρούζ με το «κουρελόπανο» των Κούρδων (Τουρκικό Δημοσίευμα)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αμερικανοί στρατιώτες συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Νεβρούζ στις επαρχίες Χασάκα και Χαλέπι της Συρίας, όπου ανοίχτηκαν κομμάτια υφάσματος που συμβολίζουν την τρομοκρατική οργάνωση PKK», γράφουν τα τουρκικά media.

Όπως σημειώνεται,  αναρτήσεις σε λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης που πρόσκεινται στην οργάνωση, αναφέρουν ότι στρατιώτες των ΗΠΑ συμμετείχαν στις εκδηλώσεις «nevruz» που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή Αϊνουλαράμπ του Χαλεπίου και στην περιοχή Ντέρικ της Χασάκα.

«Άνοιξαν κουρελόπανα που συμβολίζουν το PKK»

2 92

Υποστηρικτές των Ομάδων Λαϊκής Προστασίας (YPG) που είναι παρακλάδι του PKK  άνοιξαν την αφίσα του ηγέτη τους Αμπντουλάχ Οτσαλάν και κομμάτια υφάσματος με αστέρια, κίτρινο, πράσινο και κόκκινο που συμβολίζουν την τρομοκρατική οργάνωση PKK, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και στις δύο περιφέρειες.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια Αμερικανίδα στρατιώτης φοράει στολίδια με γιακά στα χρώματα που χρησιμοποίησαν το PKK/YPG στην εκδήλωση στο Ντέρικ, όπως δημοσιεύεται.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ