Συκοφάντης των προγόνων μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης – τον κάρφωσε ο Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήταν αμέσως μετά τη σύνοδο της Μαδρίτης, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δικαίωσε την Τουρκία και τα τούρκικα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, κάνοντας λόγο για τρομοκρατία που απειλεί την Τουρκία!

Είχαμε γράψει τότε ότι η συγκεκριμένη δήλωση Μητσοτάκη συνιστά τον ορισμό της ιστορικής προδοσίας, διότι οι Τούρκοι προγενέστερα είχαν βαφτίσει «τρομοκράτες» τους Πόντιους, τους Αρμένιους και τους Ίωνες αδελφούς μας, προκειμένου να τους εξαφανίσουν από το πρόσωπο της Γης.

Δυστυχώς ελάχιστοι ασχολήθηκαν τότε με την συγκεκριμένη, προδοτική δήλωση Μητσοτάκη η οποία δεν εξυπηρετούσε απλώς τον Ερντογάν, αλλά έβλαπτε βάναυσα τόσο τα εθνικά μας συμφέροντα, όσο και την ίδια την εθνική μας ασφάλεια.

Δείτε την φρικτή, προδοτική δήλωση Μητσοτάκη

Σήμερα λοιπόν, έρχεται ο Ερντογάν να επιβεβαιώσει την ιστορική προδοσία του Μητσοτάκη.

Ο τούρκος βάρβαρος, εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας, χαρακτήρισε τους Πόντιους, τα θύματα δηλαδή της γενοκτονίας, ως τρομοκράτες!

Ιδού τι μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Open, Μαρία Ζαχαράκη πριν από λίγο

«Τρομοκράτες» οι αγωνιστές του Πόντου, σύμφωνα με τον Ερντογάν
Μία από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις χαρακτήρισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τους αγώνες των Ποντίων πριν από έναν αιώνα, ονομάζοντάς τες «συμμορίες του Πόντου» σήμερα από την περιοχή Τοκάτ της Μαύρης Θάλασσας.
«Κατά τη διάρκεια του πολέμου της Ανεξαρτησίας, μια από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις της περιόδου, οι συμμορίες του Πόντου, δεν έγιναν ανεκτές από το Τοκάτ», είπε. Εάν υπήρχε τσίπα, ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να αναθεωρήσει άμεσα την προδοτική του δηλωσή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ