Υποκλινόμαστε ταπεινά στον άρχοντα του Μητσοτακισμού, Σταύρο Παπαντωνίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η στήλη Θεωρείο, στην έγκριτη Καθημερινή, διά χειρός Σταύρου Παπαντωνίου, είναι από τις κορυφαίες παραπολιτικές στήλες στον καθημερινό τύπο.

Από σήμερα όμως, κερδίζει επάξια τον τίτλο του «Στρατάρχη του μητσοτακισμού»!

Το σημερινό αφιέρωμα, κάνει ακόμα και τον διθύραμβο με τον Μωυσή, να μοιάζει με αμερόληπτη τοποθέτηση.

Η στήλη ξεκινά με μία ρηξικέλευθη προσέγγιση: Το ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής δεν θα μιλήσουν στο συνέδριο της Ν.Δ., δεν είναι αποδοκιμασία, αλλά έμπρακτη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Όλοι οι υπόλοιποι λοιπόν που θεωρούσαν ότι πρόκειται για ρήξη, έκαναν λάθος.

Στη συνέχεια, το Βατερλώ Μητσοτάκη στα Καλάβρυτα, όπου τον αποδοκίμασαν ακόμα και οι ιερείς και οι μοναχοί, ήταν θρίαμβος, διότι τον αποθέωσε πασοκτζής δήμαρχος, Θανάσης Παπαδόπουλος!

Και η κορωνίδα της αποθέωσης: Οι πολίτες στην Αχαΐα, σταματούσαν τον πρωθυπουργό και τα στελέχη, και τους ζητούσαν «να μην αφήσουν να γυρίσει η χώρα στην τοξικότητα της περασμένης δεκαετίας»!!!

Ειδικά το τελευταίο, θύμισε την ιστορική ρήση του Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος συγκινημένος δηλώνει όταν είχε κόψει τις συντάξεις, ότι «τον σταματούσαν οι συνταξιούχοι στο δρόμο και του έλεγαν πως για την πατρίδα, δίνω και την σύνταξη μου»!

Η συνέχεια, είναι γνωστή…

2024 04 03 11 36

ΔΗΜΟΦΙΛΗ