Χριστιανισμός τέλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα παρακάτω από το Λονδίνο, προφανώς και είναι ενδεικτικά μερικών από αυτά που έρχονται οσονούπω στον «δυτικό» πολιτισμό, με τελικό στόχο να εφαρμοστεί στην πράξη το 1984 του Όργουελ!

Την περασμένη εβδομάδα το Δημοτικό Συμβούλιο του Γουέστμινστερ (Λονδίνο) βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν επισημάνθηκε ότι είχε μια βιτρίνα σε ένα παράθυρο στο ισόγειο για να γιορτάσουν το Ραμαζάνι, αλλά τίποτα για το Πάσχα, την ιερότερη των Χριστιανικών εορτών. Διόρθωσαν την παράλειψη το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης τοποθετώντας δύο σοκολατένια Πασχαλινά αυγά και δύο ομοιώματα κουνελιών σε ένα άλλο παράθυρο. Ως αποτέλεσμα αυτού του πανικού, η Υποεπιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Εορτασμό των Κυριοτέρων Θρησκειών συνεδρίασε εκτάκτως και έκανε τις ακόλουθες συστάσεις για το 2025:

Ισλάμ: Συμφωνήθηκε ομόφωνα ότι ο φωτισμός του West End (Λονδίνο) για το Ραμαζάνι ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, τέθηκε υπόψη των παρευρισκομένων ότι άλλες ημερομηνίες που είναι σημαντικές για την Ισλαμική κοινότητα δεν είχαν αναγνωριστεί επαρκώς. Αποφασίστηκε ότι από την επόμενη χρονιά η οδός Regent Street θα φωτίζεται για το Ιντ αλ-αντχά(γιορτή των θυσιών), την Ασούρα (αργία) και το Mawlid (για τον εορτασμό της γέννησης του Μωάμεθ). Επιπλέον, όλα τα καταστήματα τροφίμων θα πρέπει να κλείσουν κατά τις ώρες της ημέρας κατά τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού.

Prideism: Όλα τα μέλη της Υποεπιτροπής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αναγνώριση του Prideism στις σημαίες και τις επιδείξεις που διοργανώθηκαν για τον μήνα Pride του Ιουνίου. Ωστόσο, ορισμένα μέλη εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι είχε αρχίσει να επικρατεί ένας βαθμός εφησυχασμού. Ως εκ τούτου, συμφωνήθηκε ότι ο Μάϊος και ο Ιούλιος θα γίνουν επίσης μήνες Pride. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου όλοι οι υπάλληλοι του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να βάψουν τα μαλλιά τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Θα παρέχονται περούκες για όσους χαρακτηρίζονται ως “άτομα με προβλήματα στους θύλακες των τριχών”.

Πολυπολιτισμικότητα: Πολλά μέλη εξέφρασαν την ανησυχία και την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι οι βασικοί αντίπαλοί τους στο Κένσινγκτον και το Τσέλσι ντρόπιαζαν το Γουέστμινστερ στον εορτασμό της πολυπολιτισμικότητας κατά τη διάρκεια της χαρμόσυνης εκδήλωσης που είναι το καρναβάλι στο Νότινγκ Χιλ. Συμφωνήθηκε ότι η κάλυψη των ακινήτων με πάνελ στην οδό Bayswater Road θα μπορούσε να ωθήσει τους συμμετέχοντες στο καρναβάλι να μετακινηθούν προς το κέντρο του City. Αν αυτό αποτύχει, προτάθηκε ότι οι αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας που εδρεύουν στο City θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να προσελκύσουν τους οπαδούς της Πολυπολιτισμικότητας περιστρέφοντας το σώμα τους με έναν αλλόκοτο τρόπο, ενώ θα είχαν και ένα ανόητο χαμόγελο.

Climatism: Τα μέλη ήταν ευχαριστημένα με την ενθάρρυνση που δίνουν στη θρησκεία του Κλίματος. Η Συνέλευση των Πολιτών για το Κλίμα, γνωστή και ως Επιτροπή Δημόσιας Ασφάλειας, θα έχει σύντομα εξουσίες να κατάσχει και να καταστρέφει κάθε όχημα που κρίνεται περιττό και να συλλαμβάνει αιρετικούς αρνητές του κλίματος. Για να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα, θα δημιουργηθούν άλλα 100 μίλια ποδηλατοδρόμων. Αξιωματούχοι του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν λάβει εντολή να συνεργαστούν με τον Δήμαρχο του Λονδίνου για να διασφαλίσουν ότι η Επίδειξη Πυροτεχνημάτων της Πρωτοχρονιάς θα είναι αφιερωμένη στη διάδοση του Climatism.

Υλισμός: Υπήρξε έντονη συζήτηση σχετικά με την εικονολογία (μεταφορικός λόγος με εικόνες) που σχετίζεται με το Φεστιβάλ Υλισμού τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Η πλειοψηφία των μελών πίστευε ότι ήταν πολύ στενά συνδεδεμένο με μία μικρή Χριστιανική εκδήλωση (!) και θα έπρεπε να διεξαχθεί τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο για να αποφευχθεί κάθε υπόνοια σύγχυσης. Τελικά συμφωνήθηκε να διατηρηθεί η γιορτή στις παραδοσιακές ημερομηνίες, αλλά να απαγορευτεί οποιαδήποτε εμφάνιση χιονάνθρωπων, ανδρών ή γυναικών με λευκά γένια, ταράνδων, μάγων και, κυρίως, μωρών σε στάβλους.

Χριστιανισμός: Πληγωμένοι από την κριτική ότι η αναγνώριση της πιο σημαντικής ημερομηνίας στο Χριστιανικό ημερολόγιο ήταν να τοποθετήσουν δύο Πασχαλινά αυγά σε ένα παράθυρο του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, η Υποεπιτροπή αποφάσισε ότι ο αριθμός των αυγών θα πρέπει να διπλασιαστεί και να τοποθετηθούν στο παράθυρο το πρωΐ της Μεγάλης Πέμπτης, με την προϋπόθεση ότι η ημερομηνία δεν θα συγκρουστεί με κανέναν από τους παραπάνω εορτασμούς. Κατά της πρότασης τάχθηκε ο Συντηρητικός Δημοτικός Σύμβουλος Noggins, ο οποίος πίστευε ότι το κόστος των δύο επιπλέον αυγών ήταν ασύμφορο και ότι θα μπορούσαν να λιώσουν αν τοποθετηθούν πολύ νωρίς.

Πηγή

ΥΓ – Σαν παρατήρηση: – Ότι ο Χριστιανικός πληθυσμός στο ΗΒ είναι συντριπτικά μεγαλύτερος με ποσοστό 59,5%, προφανώς και δεν μετράει για τις μαριονέτες των φυλάρχων, των «αποφασίζουμε και διατάσσουμε».

Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ