Κώστας Γρίβας: «Πάμε για εθνοκάθαρση του Ελληνισμού – Δημογραφικό με παράνομη μετανάστευση ισοδυναμούν με ολοκληρωτική πυρηνική καταστροφή»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταλυτικός ήταν στην τοποθέτησή του για το δημογραφικό ο καθηγητής Γεωστρατηγικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Κώστας Γρίβας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος σε συζήτηση με θέμα «Δημογραφικό και εθνικοί κίνδυνοι» στο πλαίσιο του εφετινού «Star Forum».

Ο Κώστας Γρίβας είπε χαρακτηριστικά

Χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, πολύ απλά μπορούμε να πούμε, ότι ο συνδυασμός του δημογραφικού στην Ελλάδα με τη μαζική είσοδο ξένων πληθυσμών, που γίνεται εδώ και χρόνια και συνεχίζεται, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο ελληνισμός.

Είναι ένας κίνδυνος πρωτοφανής και αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό σε μερικά χρόνια η Ελλάδα, πολύ απλά, θα πάψει να υπάρχει. Για όποιον θεωρεί ότι αυτά είναι υπερβολές οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. […]

Η μαζική μετακίνηση πληθυσμών […] είναι κάτι που δεν έχουμε καταλάβει τη δυναμική του σε παγκόσμιο επίπεδο. Να θυμίσω το το Μπαγκλαντές, που είναι μια χώρα σαν την Ελλάδα σε μέγεθος, ελάχιστα μεγαλύτερο, έχει περίπου 17.000.000 κατοίκους και ανεβαίνει. Σε μια λογική ημι-ανοικτών συνόρων, που είναι η τρέχουσα αντίληψη στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δηλαδή μία αντίληψη, στην οποία κυριαρχεί ένα μίσος για τις συλλογικές ταυτότητες και ένας υπερτονισμός των ατομικών δικαιωμάτων, ουσιαστικά, εάν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό κι αν δεν πάρουμε μέτρα, σοβαρότατα μέτρα – δε λέμε τώρα να προσπαθήσουμε να κλείσουμε με πλαστελίνη ρήγματα απίστευτα – είναι θέμα, επαναλαμβάνω, μερικών δεκαετιών για τον ελληνικό λαό να περάσει στα βιβλία της Ιστορίας, όπως πέρασαν οι Χετταίοι, όπως πέρασαν οι Σουμέριοι, όπως πέρασε μία σειρά από λαούς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν.

Ο όρος που χρησιμοποιείται και κατηγορείται ως συνωμοσιολογικός είναι «αντικατάσταση» – για μένα είναι πολύ ήπιος αυτός ο όρος. Εδώ μιλάμε για μία γενοκτονία διάχυτη στο χρόνο. Ουσιαστικά, επαναλαμβάνω, αυτός ο συνδυασμός της ανεξέλεγκτης ή ημιελεγχόμενης – αν θέλετε – μαζικής εισόδου ξένων πληθυσμών μαζί με το δημογραφικό είναι το ισοδύναμο ενός ολοκληρωτικού πυρηνικού πολέμου.

Με πληροφορίες απο το meaculpa.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ