Ο λαμπερος πρωταγωνιστης απο το Survivor του Σκαι που βρέθηκε στο πλευρό του Στέφανου Κασσελακη για τις ευρωεκλογές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε για την υποψηφιότητα του με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο καναλι Open:

«Πρέπει να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι γεννήθηκα σε μια οικογένεια που ήταν πιο εύπορη. Έχει γίνει μια λάθος σύνδεση, όταν μιλάνε για την οικογένεια μου είναι σαν ακούω να λένε για την οικογένεια του Αριστοτέλη Ωνάση. Ήμασταν μια εύπορη οικογένεια αλλά μέχρι εκεί. Είμαι ένα παράδειγμα της κρίσης στην Ελλάδα.

Η οικογένεια μου είχε κέντρα διασκέδασης, όταν ο κόσμος είχε χρήματα να διαθέσει είχαμε και εμείς χρήματα. Όταν κόπηκαν τα χρήματα από τους άλλους, κόπηκαν και σε εμάς και εγώ έφτασα στα 25 μου ”από τα σαλόνια στα αλώνια”. Αυτό μου έκανε καλό, σφίχτηκα, έφυγα από την Ελλάδα και έκανα άλλες δουλειές όταν ήρθα σε επαφή με την ομογένεια».

Για τον πατέρα του, ανέφερε:

«Η οικογένεια μου ήταν πολύ δωρική δεν ήμασταν του lifestyle. Ήμασταν πάντα χαμηλών τόνων όπως ήταν και ο πατέρας μου. Δεν νομίζω ότι ο πατέρας μου πειράχτηκε τόσο που έχασε την υλικη του περιουσία αλλά επειδή είχε δουλέψει για να αφήσει κάτι στα παιδιά του και τελικά δεν μπόρεσε. Αλλά μας έχει αφήσει κάτι πιο σημαντικό το ήθος, τις αξίες και ένα καθαρό όνομα που μου ανοίγει… πόρτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ