Κορονοϊός: Τρομερές αποκαλύψεις στις ΗΠΑ, αλλά ποιος ασχολείται…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί στη χώρα η πανδημία να μετατράπηκε σε εθνική τραγωδία με 38,000 νεκρούς, ενώ οι νεκροί παγκοσμίως υπολογίζονται σε 10 εκατομμύρια, αλλά ουδείς ασχολείται με τις τρομερές αποκαλύψεις που γίνονται στην Αμερική έπειτα από τις ενέργειες του γερουσιαστή Ραντ Πολ.

Σε νέα έγγραφα που έλαβε ο γερουσιαστής Rand Paul, αποκαλύπτεται ολόκληρη η ιστορία του COVID που ξεπήδησε από το εργαστήριο στη Wuhan. Μια ομάδα που ονομάζεται DEFUSE πήγε σε πολλές κυβερνητικές υπηρεσίες για να λάβει χρηματοδότηση για να δημιουργήσει έναν ιό στη Γουχάν παρόμοιο με τον Covid, και το εργαστήριο του διαβόητου Antony Fauci στη Μοντάνα συμπεριλήφθηκε ως συνεργαζόμενο ίδρυμα!

Αυτό συνέβη το 2018 πριν απελευθερωθεί ο Covid.

15 διαφορετικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες γνώριζαν για αυτό και ούτε μία από αυτές δεν εμφανίστηκε και το αποκάλυψε. Ο γερουσιαστής Paul χρειάστηκε να παλέψει για χρόνια για να αποκτήσει αυτά τα έγγραφα.

Γιατί μια ομάδα εργαζόταν για τον κορονοϊό το 2018; Πώς έτυχε να διαρρεύσει ένας σχεδόν πανομοιότυπος ιός από τη Γουχάν; Γιατί ο Fauci έκρυψε αυτές τις πληροφορίες και γιατί χρησιμοποιούσε κρατική χρηματοδότηση για να πληρώσει γι’ αυτό το project;

Η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή. Ο Τραμπ συνετρίβη στις εκλογές, οι φαρμακευτικές κέρδισαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια, βασικές κοινωνικές ελευθερίες εξανεμίστηκαν. Συμπληρώστε μόνοι σας το παζλ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ