Η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ χτυπά 5 ισραηλινούς στόχους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ ανακοίνωσε, τα ξημερώματα της Τρίτης, ότι στόχευσε 5 ισραηλινές τοποθεσίες μέσα σε 72 ώρες.

Η ισλαμική οργάνωση ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Σε συνέχιση της προσέγγισής μας για την αντίσταση στην κατοχή, για την υποστήριξη του λαού μας στη Γάζα και ως απάντηση στις σφαγές που διέπραξε η σφετεριστική οντότητα εναντίον Παλαιστινίων αμάχων, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων, οι Μουτζαχεντίν της Ισλαμικής Αντίστασης στο Ιράκ στόχευσαν τους ακόλουθους στόχους τις τελευταίες 72 ώρες με κατάλληλα όπλα: 1. Ζωτικός στόχος στον οικισμό Ασκελόν 2. Λιμάνι πετρελαίου Ασκελόν 3. Ζωτικός στόχος στα κατεχόμενα εδάφη μας.

Σε μεταγενέστερη δήλωση, ανακοίνωσε τη στόχευση ενός ζωτικού στόχου στα «κατεχόμενα εδάφη και τη στόχευση της αεροπορικής βάσης Χατζερίμ στη Μπερσεμπά, επιβεβαιώνοντας τη συνεχιζόμενη καταστροφή των εχθρικών οχυρών».

Η ιρακινή αντίσταση ανακοίνωσε προηγουμένως τον βομβαρδισμό πολλών στόχων στην κατοχική οντότητα και αμερικανικές βάσεις στη Συρία και το Ιράκ ως απάντηση στον καταστροφικό πόλεμο του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, υποστηριζόμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Προειδοποιούν ότι θα αυξήσουν τον αριθμό των επιχειρήσεων τους ως απάντηση στη συνεχιζόμενη παροχή στρατιωτικής βοήθειας από την Ουάσιγκτον στο Ισραήλ.

Όπως σημειώνεται, στις 20 Μαρτίου, η «Ισλαμική Αντίσταση στο Ιράκ» στόχευσε αεροπορική βάση του ισραηλινού στρατού στο κατεχόμενο Γκολάν χρησιμοποιώντας drones. Επιβεβαίωσε επίσης, ότι το ισραηλινό αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν έγινε στόχος drones.

Al Wasat

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ