15χρονος κατήγγειλε τον πατέρα του στην αστυνομια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μορφή «χιονοστιβάδας» παίρνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Μετά την σοκαριστική δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, ακόμα περισσότερες γυναίκες «σπάνε» τη σιωπή τους και καταγγέλλουν την φρίκη που έχουν βιώσει η οποία θα μπορούσε να έχει ακόμα και μοιραίες συνέπειες.

Όμως, δεν είναι μόνο οι γυναίκες αλλά και παιδιά που προχωρούν στις σχετικές αποκαλύψεις στην Αστυνομία καθώς φοβούνται για τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Το νέο περιστατικό

Στην Θεσσαλονίκη, ένας 15χρονος χρειάστηκε να πάρει τηλέφωνο το «100» και να ενημερώσει για την 44χρονη μητέρα του η οποία κακοποιούνταν συστηματικά από τον 50χρονο πατέρα του, έναν άνδρα με ποινικό παρελθόν. Όπως είπε, ο ανήλικος φοβόταν ότι κινδυνεύει και εκείνος δεν ήταν κοντά να την προστατεύσει! Επίσης, είπε πως θύμα του νταή έπεφτε και ο ίδιος.

Ο 50χρονος συνελήφθη και σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, απλή και επικίνδυνη, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο 50χρονος έχει μπει στη φυλακή στο παρελθόν ενώ είναι σεσημασμένος για κακούργημα.

Η 44χρονη σύζυγός του δεν θέλησε να του ασκήσει δίωξη, ωστόσο, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται διώκονται αυτεπάγγελτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ