Πατριός κακοποιούσε τα 5 παιδιά του με την ανοχή της μητέρας τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κόλαση που ζούσαν τα πέντε παιδιά μιας οικογένειας στην Λαμία αποκαλύφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της πόλης, όπου έγινε το δικαστήριο για την κακοποίηση από τον πατριό τους (και πατέρα του ενός) με την ανοχή της ίδιας της μάνας τους.

Τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά ήταν από τον πρώτο γάμο της γυναίκας, ενώ το μικρότερο από την σχέση με τον κατηγορούμενο. Τα παιδιά είναι από 5 έως 16 ετών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άνδρας χρησιμοποιούσε ακραίες μεθόδους για να τιμωρήσει τα παιδιά καθώς τα άφηνε νηστικά συνεχώς ενώ πολλές φορές τα χτυπούσε! Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να απειλήσει με καραμπίνα το μεγαλύτερο παιδί όταν ήταν 14.5 ετών!

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και καταδικάστηκε με ένα έτος κάθειρξη για κάθε παιδί, ποινή που έφτασε τους 36 μήνες κατά συγχώνευση, με την πρόβλεψη του νόμου για τριετή αναστολή.

Η μητέρα κρίθηκε αθώα για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη αλλά και για συνέργεια σε έκθεση σε κίνδυνο των ανήλικων παιδιών της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ