Άρχισε ο πολεμος: Το Ιραν εκτόξευσε δεκάδες drones εναντίον του Ισραηλ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται ισραηλινές και αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών. Τα drones εκτιμάται ότι χρειάζονται αρκετές ώρες για να καλύψουν την απόσταση και να φτάσουν στο Ισραήλ. Ο απόστρατος στρατηγός Αμος Γιαντλίν δήλωσε στο Channel 12 TV ότι τα drones φέρουν το καθένα εκρηκτικά 20 κιλών και ότι η αντιαεροπορική άμυνα του Ισραήλ είναι έτοιμη για να τα καταρρίψει.

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα, ο εκπρόσωπος του IDF επιβεβαίωσε την επίθεση.

«Πριν από λίγο, το Ιράν εκτόξευσε μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα από το έδαφός του προς το έδαφος του κράτους του Ισραήλ».

“Το σύστημα αεράμυνας βρίσκεται σε συναγερμό ταυτόχρονα με τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που εκτελούν αποστολή για την προστασία του ουρανού της χώρας. Το IDF παρακολουθεί όλους τους στόχους. Ζητάμε από το κοινό να ακούσει και να τηρήσει οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου και οι επίσημες ανακοινώσεις του εκπροσώπου του Ισραηλινού Στρατού επί του θέματος», ανέφερε η ανακοίνωση.

Με πληροφορίες απο το zougla.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ