Ευρωεκλογές: Προβληματα με το ευρωψηφοδέλτιο στη ΝΔ καθως τρώνε πόρτα από σοβαρά στελέχη και προσωπικότητες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα αυγά και τα πασχάλια χάνουν στη Νέα Δημοκρατία, τρέχουν και δεν φτάνουν και το ευρωψηφοδέλτιο παραμένει ένα καυτό θέμα στην κυρίως ατζέντα… Οι αυριανές εξαγγελίες αναμένονται με ενδιαφέρον για να φανεί πως τελικά θα κλείσει μετά από μπόλικη διεργασία και περισσότερο παρασκήνιο, το ζήτημα των υποψηφιοτήτων.

Η αλήθεια είναι πως στη ΝΔ τρώνε πόρτα από σοβαρά στελέχη και προσωπικότητες και αυτό καθημερινά έχει αντίκτυπο και στο εσωτερικό του κόμματος, με τις τριβές να βγαίνουν ολοένα στο φως, ενόψει του αγώνα δρόμου των Ευρωεκλογών!

Συν τοις άλλοις, στη ΝΔ έχουν τεράστιο πρόβλημα στο να βρουν μία γυναικεία ισχυρή προσωπικότητα, μία υποψηφιότητα με κύρος, φωνή, βαρύ πολιτικό λόγο και ανάστημα, κάτι που επηρεάζει σφόδρα τον όλο σχεδιασμό για την συγκρότηση -άρον άρον- του ευρωψηφοδελτίου.

Μπελέρης

Και σημειώστε το εξής. Δεν είναι καθόλου αμελητέο γεγονός το τελεσίγραφο και από τον υιό του Φρέντι Μπελέρη, που αφήνει να εννοηθεί πως βλέπει εμπαιγμό και πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του πατέρα του. «Είτε ο πατέρας μου, είτε κανένας» επαναλαμβάνει ορθά κοφτά ο Πέτρος Μπελέρης, αναφερόμενος στις εξελίξεις που δεν αφήνουν αδιάφορη την πλευρά της βορείου Ηπείρου. Θυμίζουμε ο Φρέντι Μπελέρης, που κρατείται από τις αλβανικές αρχές με τις ευλογίες του αδίστακτου Ράμα, είναι ένα πρόσωπο που συζητήθηκε εκτενώς στη Πειραιώς, για πολλούς λόγους έκανε γκελ, φέρεται να ήταν μέχρι πρότινος ψηλά στις προτιμήσεις Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο, αλλά και πάλι νεότερο μηδέν και παρασύνθημα κανένα δεν υπήρξε. Ο Μπελέρης συγκέντρωνε (όπως φάνηκε) πολλούς υποστηρικτές εντός, αλλά και όχι τόσο… εντός, ΝΔ, όμως το θέμα του αποδείχθηκε σύνθετο και πιθανόν εξελίσσεται σε φιάσκο νέας επικοινωνιακής ήττας της ΝΔ. Δευτέρα κοντή γιορτή για τις ανακοινώσεις… τη τελευταίας στιγμής από την πλευρά Μητσοτάκη.

Με όλα αυτά λοιπόν μαζεμένα, η λέξη «σκοτωμός» στη ΝΔ περιγράφει στον απόλυτο βαθμό το τι επικρατεί εντός του γαλάζιου κόμματος, με τα στελέχη, ακόμη και τα πλέον έμπειρα, να μην γνωρίζουν με ποια χαρτιά κατεβαίνει η παράταξη στις ευρωεκλογές. Κοινώς, να χάνεται ακόμη και το κομμάτι της κατευθυντήριας γραμμής που καλούνται να ακολουθήσουν τα στελέχη, ενδεχομένως και σε πιο απλές εκδηλώσεις, όταν η κουβέντα πάει στο… καυτό θέμα της Ευρωβουλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ