Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της Ελευθερίας Κρικέλη “Από Αύγουστο… σε Αύγουστο” στο στο ξενοδοχείο ” my way” hotel στην Πατρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία όμορφη βραδιά , με έντονο το στοιχείο της προσφοράς,της αληθινής αγάπης και αλληλεγγύης προς το άνθρωπο, βίωσαν όσοι παρέστησαν στην παρουσίαση του βιβλίου”Από Αύγουστο…σε Αύγουστο” της Ελευθερίας Κρικέλη χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο ” my way”, την παρουσίαση πραγματοποίησε το Inner Wheel Πατρών Βορρά-Ρίου και το περιοδικό “πατρινοραμα” υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας

χαιρετισμό απηύθυναν:

Η πρόεδρος του Inner Wheel Πατρών Βορρά-Ρίου Μαρία Ασημακοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης για τη δωρεά οργάνων, μίλησε με θερμά λόγια για την συγγραφέα Ελευθερία Κρικέλη και την γνωριμία που είχαν. Ευχαρίστησε τους παριστάμενους, τον Κο Παπαδιονυσίου και το περιοδικό “πατρινοραμα”. η Αντιδήμαρχος του Δήμου Πατρέων κα Βίβιαν Σαμούρη η οποία μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πατρέων κου Κώστα Πελετίδη, εξήρε την πράξη αγάπης και αλληλεγγύης της κας Κρικέλη αναφερόμενη στο βιβλίο της, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με θερμά λόγια για το Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου και το πανελλαδικό περιοδικό “Πατρινοραμα”.

Η εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας γιατρός παθολόγος του “Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας” Βιβή Λουκοπούλου μίλησε για την σημαντικότητα της Δωρεάς Οργάνων από την οπτική της γιατρού και για την πράξη αγάπης και ευαισθητοποίησης της κας Κρικέλη η οποία μεταφέρεται στο βιβλίο, ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τον δημοσιογράφο συντονιστή Κο Αχιλλέα Παπαδιονυσίου για την εκδήλωση αυτή.
Εκ μέρους του Πατρινόραμα – περιοδικό χαιρετισμό απηύθυνε η Ευτυχία Λαμπροπούλου Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.
Οι ομιλητές Ανδρέας Τζάκης ακαδημαϊκός, σκιαγράφησε την προσωπικότητα της κας Ελευθερίας Κρικέλη και αναφέρθηκε στο Ψυχικό σθένος της μητέρας εκείνης, που χαρίζει ζωή μέσα από τον θάνατο.
Ο καθηγητής παθολογίας νευρολογίας Δημήτρης Γούμενος αναφέρθηκε, στην γνωριμία του με την κα Κρικέλη και την συνέπεια λόγων και έργων που την διέπουν.
Νικόλαος Καρύδης : Επίκουρος καθηγητής Χειρουργικής Μεταμοσχεύσεων, μίλησε για όλα εκείνα τα μηνύματα που απορρέουν από το βιβλίο της κας Κρικέλη, αλλά και την δύναμη που αντλεί ο κάθε άνθρωπος μέσα από αυτό το πόνημα.
Χριστίνα Θεοδωρίδου: Πρόεδρος Ηπατομοσχευθέντων Ελλάδος “Υπάρχω” και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, αναφέρθηκε στην γνωριμία της με την κα Κρικέλη, πως τα σκοτάδια του ενός μπορούν να γίνουν φως για τον άλλον. Όλες εκείνες οι διεργασίες που γεννιούνται σε έναν άνθρωπο όταν ακροβατεί ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Αλλά και στα κοινά βιώματα που την δένουν με την κα Κρικέλη από αντίθετες κατευθύνσεις.
Πολύβιος Πρόδρομος Φιλόλογος, μίλησε για το βιβλίο, τα μηνύματα που αποκομίζει ο αναγνώστης, την τόσο όμορφη γλαφυρή γραφή που ουσιαστικά αποτυπώνει το νόημα της ζωής.
Η Ελευθερία Κρικέλη, ιατρός και συγγραφέας του βιβλίου “Από Αύγουστο… σε Αύγουστο” μίλησε για την αναγκαιότητα της δωρεάς οργάνων, για το γεγονός πως η επιλογή της να δωρίσει τα όργανα του κλινικά νεκρού παιδιού της ήταν μονόδρομος και πως ο θάνατος μπορεί ταυτόχρονα να γίνει ζωή, οδηγώντας τον άνθρωπο μέσα από την θεάρεστη πράξη του στην αθανασία.
Τον άρτιο συντονισμό της παρουσίασης είχε ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Παπαδιονυσίου
Στην παρουσίαση μεταξύ άλλων παρέστησαν εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και εθελοντικών οργανώσεων, ανάμεσα τους διακρίναμε τον εισαγγελέα εφετών και προϊστάμενο της εισαγγελίας Πατρών, Νίκο Νικολάου με την σύζυγό του Μαρία Κυριαζή, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Γιάννη Ματσούκα, τον φιλόλογο καθηγητή και άοκνο εργάτη του πνεύματος Φώτη Δημητρόπουλο, τον Πρόεδρο του Γραφείου Ποιήσεως Αντώνη Σκιαθά,Ομ καθηγήτρια Παιδοενδοκρυνολογιας Μπέσυ Σπηλιώτη, ο Φιλόλογος Συγγραφέας Διονύσης Λειμονης που ήλθε από τον Βόλο για την παρουσίαση του βιβλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ