Αλβανός πρωθυπουργός Σκοπίων: Θα ψηφίσουμε υπέρ του Κοσόβου για ένταξη στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρωθυπουργός Ταλάτ Τζαφέρι, δήλωσε σήμερα ότι η χώρα θα ψηφίσει αύριο στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για το λεγόμενο Το Κοσσυφοπέδιο να γίνει δεκτό στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

«Ως χώρα που υποστηρίζει το Κοσσυφοπέδιο, έχουμε δώσει όλες τις οδηγίες που πρέπει να δώσουν οι εκπρόσωποί μας στις αρμόδιες αρχές. Ειδικότερα, αύριο στο Στρασβούργο, η αντιπροσωπεία μας έχει όλες τις οδηγίες για να υποστηρίξει την πρωτοβουλία και η ψήφος για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου», είπε ο Τζαφέρι σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό ‘Pristina Economy’, σύμφωνα με το Tanjug.

Είπε πως τα Σκοπια θα στηρίξουν την Πρίστινα να ενταχθεί στο Συμβούλιο της Ευρώπης, επειδή πιστεύει ότι το Κοσσυφοπέδιο και οι χώρες της περιοχής «θα πρέπει να είναι μέλη όλων των διεθνών οργανισμών».

Σήμερα στην Πρίστινα, ο Τζαφέρι μίλησε με την πρόεδρο του Κοσόβου, Βιόσα Οσμάνι, η οποία ανακοίνωσε μετά τη συνάντηση ότι ο Τζαφέρι είπε ότι η Πρίστινα έχει πλήρη υποστήριξη της χώρας του για ένταξη στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ