Παρέμβαση της Σοφίας Μπεκατωρου για τον Δημήτρη Παπανώτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Ελπίζω το κόμμα θα κάνει την κίνηση που πρέπει στο θέμα Παπανώτα” δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με την Νίκη Λυμπεράκη η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Μπεκατώρου.

“Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει”, είπε η χρυσή Ολυμπιονίκης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα και συμπλήρωσε: “Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα”.

Χαμός και εσωκομματικός πολεμος στον Συριζα για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο – Θλιβερές εικόνες που παραπέμπουν στο πρόσφατο χάος του Συνεδρίου

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

Ερωτηθείσα πως αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική

Σ.ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: Δεν πάει άλλο, τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο όπου θέματα τα οποία απασχολούν όλους μας όπως το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της βίας, της δικαιοσύνης που πηγαίνει με πολύ βραδείς ρυθμούς, της ακρίβειας που δεν βγαίνει ο μήνας δεν βρίσκουν λύση.

Κληθείσα να σχολιάσει την υποψηφιότητα Παπανώτα

Σ.ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: Θα απαντήσω στη δήλωση του κ. Παπανώτα ότι με απόλυτους αριθμούς ότι 238.476 γυναίκες κακοποιούνται σωματικά ή και σεξουαλικά από σύντροφο/ σύζυγο κατά τη διάρκεια του έτους. Δηλαδή 653 γυναίκες κάθε μέρα. Δεν φανταζόμαστε πράγματα έχει έρθει η ώρα που πρέπει να φροντίσουμε να παρθούνε λύσεις. Ελπίζω ότι θα φροντίσει το ίδιο το κόμμα να σταθεί όπως πρέπει. Περιμένω να κάνει και αυτό την κίνησή του διότι πράγματι δεν μπορούμε να λέμε ότι φέρνουμε ανθρώπους με νέες ιδέες και οι άνθρωποι που έρχονται όχι μόνο έχουν απαρχαιωμένες αλλά είναι και οι προσωπικές τους απόψεις.

ΔΗΜ: Πρέπει να βγει από το ευρωψηφοδέλτιο;

Σ.ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: Δεν μπορώ να το αποφασίσω εγώ όμως σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι να μπορούν να σταθούν με γνώση, με το αίσθημα για το κοινό καλό και να μην στρουθοκαμηλίζουμε.

Ερωτηθείσα αν θα πάρει κάποια πρωτοβουλία για το θέμα Παπανώτα

Σ.ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ: Είμαι ήδη σε επικοινωνία με τα συλλογικά όργανα του κόμματος και περιμένω μια απάντηση.

Με πληροφορίες απο το parapolitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ