Μουδιασμένοι στο Συριζα απο το ευρωψηφοδέλτιο Κασσελακη – Δεν τόλμησε να κανει την υπέρβαση ούτε την έκπληξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν τόλμησε να κατεβάσει αλλα ηχηρά ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο για να μην θιγούν οι πρωτοκλασάτοι που “σφάζονται” για τις λιγοστές έδρες του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλή.

Στον απόηχο του ντόρου που προκλήθηκε από την απομάκρυνση του Δημήτρη Παπανώτα για την δήλωσή του εις βάρος κακοποιημένων γυναικών, τη θέση του οποίου πήρε ο Κώστας Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει σήμερα το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του πρώην προέδρου Αλέξη Τσίπρα.

Όπως ανακοινώθηκε, τα πέντε πρόσωπα που επέλεξε ο Κασσελάκης να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο είναι οι: Μέλπω Λεκατσά, Δέσποινα Σίνου, Βιολέτα Κόρδατζη, Βασίλειος Παπαλαζάρου και Λυδία Βενέρη.

«Σήμερα είναι η δική σας μέρα. Γειά σου Αλέξη. Είναι η μέρα που ανακοινώνουμε το ευρωψηφοφέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Που διαμορφώσατε εσείς που ψηφίσατε από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είμαι περήφανος για αυτή τη διαδικασία. Είμαι υπερήφανος για τις επιλογές σας. Έρχομαι να προσθέσω τη δική μου πινελιά. Έρχονται να στοιχηθούν μαζί με εμάς. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο για το οποίο έχουμε κάθε λόγο να καμαρώνουμε. Το ψηφοδέλτιο της προοδευτικής αριστείας. Απέναντι στο ψηφοδέλτιο που χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά. Σαν τον Γιώργο Αυτιά. Ακροδεξιά αυτιά. Με χουντικά συνθήματα και χρυσαυγίτικες οι προσεγγίσεις», δήλωσε στην αρχή της ομιλίας του ο Κασσελάκης.

Αν και παραδέχτηκε την συρρίκνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κασσελάκης με αλαζονικό ύφος δήλωσε ότι δεν θα καταφέρει κανένας να τον «ρίξει»: «Εγώ έχω να πω σε όλο το σύστημα ένα πράγμα: διαστρεβλώστε, βαρέστε, χτυπήστε. Έχω μέσα μου δύναμη, αντοχές, απίστευτο πείσμα. Χτυπήστε, δεν θα καταφέρετε τίποτα».

Ο ίδιος καταδίκασε κάθε τρομοκρατική επίθεση όπως είπε, δήλωσε υπέρ της Παλαιστίνης και ζήτησε κατάπαυση του πυρός. Για τα ελληνοτουρκικά, δήλωσε ότι «ο διάλογος με την Τουρκία πρέπει να ‘χει σαφή στόχευση. Καμία κίνηση για αποστρατικοποίηση των νησιών, καμία συζήτηση για συνεκμετάλλευση πριν οριοθετηθεί η ΑΟΖ».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σαρωτικό κύμα ακρίβειας και αισχροκέρδειας, λέγοντας ότι «δεν μπορεί αυτή η χώρα να συνδυάζει τιμές τροφίμων Γαλλίας, ενοίκια Γερμανίας και μισθούς Βουλγαρίας» ανέφερε και πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει τις προτάσεις του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπε ότι «μία ολόκληρη προπαγάνδα έμαθε έναν ολόκληρο λαό να ζει με το ελάχιστο. Με το μίνιμουμ των ονείρων του. Με ένα pass που δε φτάνει για ζωή», για να τονίσει ότι «εμείς θέλουμε καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα, προτείνουμε μία καλύτερη ζωή και καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να αποφασίσουν». «Μία καλύτερη ζωή είναι στα χέρια σας».

  1. Τι να πούμε ρε παιδιά,για αυτον τον τύπο…αλλά λέει τώρα κι άλλα αύριο…ένα πράγμα που δεν μας λέει όμως είναι τι ακριβώς θέλει να κάνει και πως θα το πετύχει!!!!

  2. Μου φαίνεται αγαπητό Λιτσουδι πώς ακούς και διαβάζεις ότι σερβίρουν τα παπαγαλάκια του Μητσοτάκη.
    Άκου κόκκινο ,105,5, βλέπε ΑΤΤΙΚΑ ΤΒ και διάβαζε ΑΥΓΗ, ΚΟΝΤΡΑ , ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ να μάθεις όσα σου κρύβουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ