Αίτημα αποφυλάκισης του 50χρονου που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 50χρονου από την Αργαλαστή ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο παραδόθηκε στην Αστυνομία αφού πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της δεύτερης συζύγου του μετά από την σοκαριστική αποκάλυψη της 18χρονης κόρης του ότι τη βίαζε όταν ήταν μικρή.

Αρχικά είχε παραμείνει σε κατ’οίκον περιορισμό για μία εβδομάδα λόγω διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή. Ωστόσο, στις 22 Ιανουαρίου με απόφαση δικαστηρίου οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, ο 50χρονος κρατείται σε ειδική πτέρυγα, δεν είναι μαζί με έγκλειστους με βαριές καταδίκες ενώ έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί καθημερινά με τα τρία παιδιά του. Η δίκη για την υπόθεση, σύμφωνα με την πηγή, αναμένεται σε ένα χρόνο.

Στην απολογία του ανέφερε:

«Ήμουν σε άμυνα, μετάνιωσα. Η κόρη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι εννέα ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου.

Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτρια της και η ψυχολόγος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ