Ευαγγελος Αντωναρος: Καταγγελία για την ΕΡΤ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την περασμένη Κυριακή είμαι και ΕΠΙΣΗΜΑ πια υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με την τιμητική ψήφο των πολιτών της Αττικής.

Από εκείνη τη μέρα δημοσιογράφοι που ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους με “βομβαρδίζουν” με προσκλήσεις για συνεντεύξεις σε όλους σχεδόν τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και τους ιστότοπους της χώρας Ανταποκρινομαι με χαρά στα πλαίσια του περιορισμένου άλλωστε χρόνου που έχω στη διάθεσή μου.

Υπάρχει μια εξαίρεση. Τη λένε ΕΡΤ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ.ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.

Σιγή ιχθύος. Κι ας εχει πολλα κανάλια και σταθμους.

Δεν μπορεί να μη ξέρουν ότι είμαι υποψήφιος. Άλλωστε φρόντισα να το πληροφορηθουν — στην απιθανη περίπτωση που δεν το ήξεραν — στέλνοντας σχετικό γραπτό μήνυμα στο ανωτατο δυνατό επίπεδο.

Ξέρω. Προφανώς δεν τους αρέσουν οι δημόσιες παρεμβάσεις μου.
Κάποιοι εκ των έσω μου λένε ότι τους ενοχλεί η δριμύτατη κριτική που ασκώ στον πρωθυπουργο Μητσοτάκη. Άλλοι μου λένε ότι υπάρχει άγραφο ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για δικές μου εμφανίσεις εκει παρά τις σχετικές ρυθμίσεις για ΙΣΟΜΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΊΩΝ που προβλέπουν οι εκλογικες και άλλες διατάξεις.

Δεν θέλω να το πιστέψω. Αλλά κρίνοντας από τη σταση τους και την ένοχη σιωπή τους δεν ξέρω πια τι να πιστέψω. Απλά κάνω τη διαπίστωση ότι τα σημερινά αφεντικά της ΕΡΤ μεταχειρίζονται την ΕΡΤ ως βιλαετι τους. Όπως ακριβώς κάνει ο Μητσοτάκης με τη χώρα. Και εισπράττει, όχι μόνο απο μένα, τη δριμεία κριτική που του αξίζει.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ
Υποψηφιος Ευρωβουλευτής
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ