Ριψάσπιδες αφοπλίζουν την Ελλάδα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται άσκηση πιέσεων, φορτικών πιέσεων, σε Ελλάδα και Ισπανία, για αποστολή στην Ουκρανία όπλων αεράμυνας.
Θεμιτόν. Για την Ισπανία που από πουθενά δεν απειλείται, και πρέπει χωρίς κανένα ενδοιασμό να χορηγήσει όλο τον σχετικό οπλισμό της, όπως και οι άλλες, στην ίδια κατηγορία χώρες της Δύσης.

Η Ελλάδα όμως γιατί; Ζητούν λοιπόν από την Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιηθεί ολόκληρη! Ε, λοιπόν δεν πάμε καλά. Και δεν πάμε καλά λόγω Μητσοτάκη που τους άνοιξε την όρεξη, με τις αποστολές οπλισμού στην Ουκρανία που προέβη μόλις προ ολίγων μηνών, και χωρίς διαβούλευση, λες και ήταν δικές του. Οπλισμός που πληρώθηκε από τον ιδρώτα των Ελλήνων. Να λοιπόν τι παθαίνει ο λαός που εκλέγει κυβερνήτες στους οποίους, ο ιδρώτας είναι κάτι το άγνωστο. Αρνητική απάντηση στις πιέσεις δεν έχει ακουστεί. Ακόμα.

Άρα; Κατά τα άλλα οι συνομιλίες με την Τουρκία για την οικοδόμηση των μέτρων εμπιστοσύνης….με την Τουρκία, που παραμένει πάνοπλη και απίεστη, και οι οποίες κρατούν κάποια..χρόνια, και συνεχίζονται, και θα συνεχίζονται, και κανείς δεν ξέρει πότε αυτά θα ληφθούν όπως και το ποιά θα είναι αυτά, με τους Τούρκους αμετακίνητους, και, ξανά, πάνοπλους. Εν τω μεταξύ η εδώ παρακμή…ακμάζει, και ο Μητσοτάκης περί άλλων.. «τυρβάζει» και ουσία Εθνικής υπόστασης, τίποτα.

Ας ελπίσουμε, ανέλπιστα και ευχάριστα να μας συμβούν, αφού ποτέ κανείς δεν ξέρει με τις εκλογές που δεν αργούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ