Παγκόσμιος διασυρμός για τις παρακολουθήσεις που δεν ήταν «εθνικής ασφάλειας», αλλά μητσοτακικής ανασφάλειας…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε έκθεση / έκθετη της Ελλάδας του Μητσοτάκη στο Αμερικανικό ΥΠΕΞ, για όλα όσα σε αυτήν ταύτη την έκθεση αναφέρονται, όπως οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, και όχι για λόγους Εθνικής Ασφάλειας, αφού οι υπό παρακολούθηση δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν. Ίσως για λόγους κομματικής του Μητσοτάκη ασφάλειας να σχετίζονται, και αυτό είναι που καταδικάζεται.

Επίσης γίνεται αναφορά για την ελευθερία του Τύπου. Μα και βέβαια αφού ο Τύπος που επιδοτείται, και όλως «συμπτωματικά» ,μαζί με τα κυβερνοκάναλα, διαπλέκονται. Προχθές ακόμα γνωστή εφημερίδα για συμφεροντολογικούς λόγους, άλλαξοπίστησε, και δεν χρειάζονται λεπτομέρειες. Άλλωστε το πρόσφατο «ξελαρύγγιασμα» κορυφαίου υπουργού μέσα στη Βουλή με σαφείς αναφορές του στις τόσο πολύ στενές σχέσεις του με άκρως φιλοκυβερνητικό καναλάρχη, αυτό καταδεικνύουν, και τίποτε άλλο.

Επίσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα που ασύδοτα καταπατούνται, με το να οδηγούνται στα δικαστήρια μη πολιτικοί φίλοι, όλος ο κόσμος το βλέπει, ενώ αντιθέτως απαλλάσσονται, δες Τέμπη, ημέτεροι.

Τέλος, η «διορθωτική» ανακοίνωση αντίκρουσης, των του Στέητ Ντηπάρτμεντ ανακοινωθέντων, δείχνει, με τα γραφόμενα όπως και με τα τόσα άλλα αρμοδιότητας του, ότι αυτός ο κύριος δεν κάνει για τη δουλειά που καλείται να εκτελεί. Τραγέλαφος παντού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ