Ξέσπασε ο βουλευτής Καλλιάνος για την κατάρρευση του ΕΣΥ: Θα πληρώσουν ακριβά αυτό που έκαναν στον πατέρα μου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πατέρας ενός ανθρώπου, είναι Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ενός ανθρώπου. Και είναι ιερό πρόσωπο. Ακόμη κι αν ο γιος του είναι ο Γιάννης Καλλιάνος, βουλευτής της ΝΔ. Σκεφτείτε μόνο, αφού δείτε το βίντεο, πόσο απαρατήρητο θα περνούσε όλο αυτό αν ήταν ο πατέρας κάποιου από μας. Αν είχε το ίδιο πρόβλημα ο δικός μας πατέρας, η καρκινοπαθής αδερφή μας, ο γιος, ο φίλος, ο εγγονός μας που παίζεται η ζωή του κορώνα γράμματα.

Ο πατέρας του Καλλιάνου είχε αυτή την αντιμετώπιση και ο γιος του θα την βρει την άκρη και ”θα πληρώσουν ακριβά αυτό που έκαναν στον πατέρα μου…”

Η απάντηση του Αδωνι Γεωργιαδη στον Γιάννη Καλλιανο

«Σήμερα κόπηκε η μισή μου ζωή. Ακόμα ελπίζω ότι με τη βοήθεια της Παναγίας δεν θα κοπεί και η υπόλοιπη. Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά.
Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε αλλά για να ξεμπροστιάσω κάποιους ανθρώπους που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο.
Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό δάχτυλο.

Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο.
Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό.
Ο αδερφός μου είναι γιατρός στην Κύπρο και ήρθε τον είδε και είπε να μπει στην πλατφόρμα και να εισαχθεί σε ΜΕΘ.

Έχουν στερέψει τα δάκρυα μου. Τους παρακάλαγα να τον βάλουν σε μια ΜΑΦ. Τελικά, ο πατέρας μου έκανε ανακοπή σήμερα και τον διασωλήνωσαν. Επειδή αυτό που έπαθε ο πατέρας μου θα το έχουν πάθει πολλοί άνθρωποι, δεν μπορούν να φανταστούν τι έχουν να πάθουν από εμένα και τον αδερφό μου. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά ελπίζω να τα καταφέρει. Δεν είχε οξυγόνο καθόλου και πέρναγε μια νοσοκόμα κάθε 4 ώρες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ