Ο Αλίεφ απειλεί την Ελλάδα: Κάντε εμπάργκο τώρα στο Αζερμπαϊτζάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με περίσσιο θράσος και προκλητική διάθεση, ο Πρόεδρος (μονάρχης βασικά, ή και δικτάτορας κατά άλλους) του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ, επιτέθηκε σε τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, κατηγορώντας τες ότι εξοπλίζουν την Αρμενία και προειδοποίησε με «σοβαρά μέτρα», λέγοντας ότι δεν θα καθίσει με «σταυρωμένα χέρια»!

«Δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια ενώ η Γαλλία, η Ινδία και η Ελλάδα εξοπλίζουν την Αρμενία εναντίον μας. Το κάνουν ανοιχτά και επιδεικτικά, προφανώς προσπαθώντας να μας αποδείξουν κάτι με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορούμε απλώς να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα», είπε με έπαρση ο Αζέρος, σε συνέδριο στο Πανεπιστήμιο ADA (σ.σ. Διπλωματική Ακαδημία Αζερμπαϊτζάν) του Μπακού.

Σύμφωνα με τον Αλίεφ, η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν το κατέστησε αυτό «απολύτως σαφές» στην κυβέρνηση της Αρμενίας και «τις πλευρές που προσπαθούν να την φροντίσουν».

Μάλιστα ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν προχώρησε και σε απειλές: «Αν δούμε μια σοβαρή απειλή για εμάς, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά μέτρα»!

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη τι θα κάνει μετά από αυτή την άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Ελλάδας;

Θα απαντήσει όπως πρέπει στον Αζέρο δικτάτορα και κολλητό του Ερντογάν, ή θα σκύψει και πάλι το κεφάλι;

Τα όσα είπε ο ιλχάμ Αλίεφ είναι εξαιρετικά σοβαρά και θίγουν τη χώρα μας, γι’ αυτό εξίσου σοβαρή θα πρέπει να είναι και η ελληνική αντίδραση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ