Απέφυγε ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος να δηλώσει στη Βουλή ότι τίθεται στη διάθεση της Δικαιοσύνης για τα Τέμπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ο διάβολος το λιβάνι απέφυγε ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος να δηλώσει στη Βουλή ότι τίθεται στη διάθεση της Δικαιοσύνης για τα Τέμπη.

Το ερώτημα του το έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς υπό το πρίσμα της μήνυσης που έχουν υποβάλλει κατά του υφυπουργού συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών για το μπάζωμα στο χώρο του εγκλήματος.

«Η χθεσινή ομολογία Μητσοτάκη ήταν ανατριχιαστική. Είπε ότι στα Τέμπη έκαναν μόνο λάθη επικοινωνίας. Κύριε Τριαντόπουλε, αφορά εσάς. Μαθαίνουμε ότι η δικογραφία που αφορά και το πρόσωπό σας έχει πάρει τον δρόμο για την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και, προφανώς, θα έρθει και στη Βουλή», είπε ο Ν. Παππάς και συνέχισε:

«Σας ρωτώ ευθέως, θα δεχθείτε την άρση της ασυλίας σας για να πάτε στη Δικαιοσύνη για το ζήτημα των Τεμπών ή εκεί έγιναν μόνο επικοινωνιακά λάθη; Εσείς, λίγες μέρες μετά, υπερηφανευόσασταν ότι διαχειριστήκατε το έδαφος και την ύλη. Μία απλή απάντηση δώστε μας: Θα δεχθείτε να ελεγχθείτε από τη Δικαιοσύνη;».

Ο Χρ. Τριαντόπουλος απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα ζητώντας να μην υπάρχουν παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, ενώ ο Ν. Παππάς φώναζε από τα έδρανα ότι η δικογραφία θα έρθει στη Βουλή και τότε ο υφυπουργός θα κληθεί να απαντήσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ