Ο Ρωσικός Στρατός χτύπησε τρένο με δυτικό στρατιωτικό εξοπλισμό στην Ουκρανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τρένο χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης κοντά στο χωριό Udachnoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ.

 Η επίθεση έπληξε επίσης τον σιδηροδρομικό σταθμό στο Balakleya, όπου στρατιώτες και εξοπλισμός φορτώνονταν στο τρένο εκείνη τη στιγμή, ανέφερε το στρατιωτικό επιτελείο.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε την επίθεση σε σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή της ΛΔΔ και του Χάρκοβο. Στην περιοχή του οικισμού Udachnoye (περιοχή Pokrovsky στα δυτικά), χτυπήθηκε ένα τρένο με δυτικά όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό.

Εκείνη τη στιγμή φορτώνονταν στο τρένο το προσωπικό και ο εξοπλισμός της 67ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Όσον αφορά την κατάσταση σε διάφορες κατευθύνσεις, το στρατιωτικό τμήμα ανέφερε την κατάληψη πιο πλεονεκτικών θέσεων από τις μονάδες της ομάδας στρατευμάτων «Δύση», βελτίωση της κατάστασης κατά μήκος της πρώτης γραμμής των μονάδων της ομάδας «Νότος» και βελτίωση στην τακτική θέση της ομάδας «Κέντρο».

Στην περιοχή Αβντίιβκα, οκτώ αντεπιθέσεις από ομάδες εφόδου της 25ης Αερομεταφερόμενης, της 68ης, της 71ης Jaeger, της 142ης Πεζικού, της 24ης και της 100ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων αποκρούστηκαν, όπως σημειώνει το ρωσικό rbc.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ