Ο Θεοδωρόπουλος ενέπλεξε τη Νέα Δημοκρατία για την κλοπή των e-mail

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τη Νέα Δημοκρατία ενέπλεξε στην απολογία του ενώπιων της ολομέλειας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το σκάνδαλο της διαρροής των προσωπικών δεδομένων, ο πρώην γραμματέας αποδήμων του κόμματος Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γραμματέας αποδήμων που εξωθήθηκε σε παραίτηση όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Ασημακοπούλου, υπέδειξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για την «κλοπή» των e-mail των αποδήμων που έφτασαν στα χέρια της γαλάζιας ευρωβουλευτή για να διαφημίσει την υποψηφιότητά της. Ο ίδιος ωστόσο, δεν κατονόμασε το στέλεχος, το οποίο δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει θέση στο υπουργείο Εσωτερικών.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες που έδωσε στην κατάθεσή του διαφέρουν από αυτές που διέρρεε το Μαξίμου περί συνεργάτιδας του πρώην γ.γ. του ΥΠΕΞ.

Κατά τη διάρκεια της κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης των προσώπων που εμπλέκονται στο σκάνδαλο υπήρχε ένταση και όλοι επιχείρησαν να φορτώσουν τις ευθύνες σε άλλα πρόσωπα. Υπενθυμίζεται ότι απολογήθηκαν η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο πρώην γγ του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο πρώην γραμματέας αποδήμων της ΝΔ Νίκος Θεοδωρόπουλος, ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών και ένα στέλεχος του κόμματος. Όλοι τους αρνήθηκαν την ανάμιξη της Νέας Δημοκρατίας στο σκάνδαλο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκαλύφθηκαν μεγάλα κενά ασφαλείας στο υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο φέρεται να μην έχει εναρμονιστεί με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων.

  1. Έχουν προετοιμάσει την νοθεία!!! Βλέπουν ότι ο στόχος τους δεν είναι εφικτός !!!!”” Οργή λαού φωνή Θεού “” Το μόνο που τούς έχει απομείνει είναι η νοθεία!!! Πολλοί πολίτες βλέπουν ότι τα πληρωμένα ΜΜΕ μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για τον Μωυσή και πατούν το κουμπί του κλεισίματος!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ