Εργάτης απορριμματοφόρου ήρθε σε επαφή με καυστικο υγρό που καποιος πέταξε στα σκουπίδια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σήμερα το πρωί, όταν καυστικό υγρό ήρθε σε επαφή με το μάτι εργαζομένου στην καθαριότητα των Χανίων! Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 9:30 σήμερα το πρωί σε δρομολόγιο στην περιοχή των περιβολίων. Κατά την διάρκεια της αποκομιδής απορριμμάτων, καυστικό υγρό που είχε απορριφθεί στον πράσινο κάδο, ήρθε σε επαφή με το μάτι του εργαζομένου και πατέρα ενός παιδιού. Αμέσως, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου του παρέχεται εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα ενώ αποδείχθηκε πως γλίτωσε τα χειρότερα, χάρη στα ειδικά γυαλιά αυτοπροστασίας που φορούσε.

«Αυτή τη στιγμή ένας εργαζόμενος στη καθαριότητα έχει πάθε ένα ατύχημα εξαιτίας της ασυνειδησίας κάποιων. Ο εργάτης είναι στο νοσοκομείο, έχει πάθει σοβαρή ζημιά στο ένα μάτι, περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί» τόνισε σε δηλώσεις του, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Μιχάλης Τσουπάκης και συνέχισε:

«Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε τι πετάμε στους κάδους, δεν πετάμε ό,τι μας έρθει, δεν πετάμε καυστικά υγρά, δεν πετάμε μπάζα, δεν πετάμε επικίνδυνα αντικειμένα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ