Καζακσταν: Πρώην υπουργος σκότωσε στο ξύλο την γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια φρικιαστική υπόθεση αναβιώνει σε δικαστήριο του Καζακστάν με κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Κιαντούκ Μπισιμπάγιεφ ο οποίος σκότωσε στο ξύλο την γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο!

Το θύμα:

kazakstan1

Ο 43χρονος είχε αρχικά υποστηρίξει στο δικαστήριο πως η 31χρονη σύζυγός του πέθανε όταν χτύπησε το κεφάλι της κατά λάθος σε τοίχο και μετά στην λεκάνη τουαλέτας κατά τη διάρκεια ενός καβγά που είχαν μεταξύ τους.

Ωστόσο, τον «έκαψε» βίντεο από κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού το οποίο καταγράφει καρέ καρέ τον άγριο ξυλοδαρμό το οποίο παρουσιάστηκε στη δίκη.

Η 31χρονη με σημάδια από προηγούμενο ξυλοδαρμό:

kazakstan3

Μετά την προβολή του υλικού, ο πρώην υπουργός δεν μπόρεσε να μην παραδεχτεί ότι είχε δείρει την γυναίκα του, τονίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει. Το σώμα της άτυχης 31χρονης είχε βρεθεί την επόμενη μέρα σε δωμάτιο VIP του εστιατορίου. Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα δεν είχε καλέσει ασθενοφόρο μετά τον ξυλοδαρμό αλλά είχε πάει για φαγητό στο εστιατόριο σα να μην συνέβη τίποτα! Η ίδια είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον 43χρονο στο παρελθόν και είχε προσπαθήσει να φύγει μακριά του αρκετές φορές.

Η δίκη για το έγκλημα είναι η πρώτη που μεταδίδεται διαδικτυακά, σύμφωνα με την Daily Mail. Η δολοφονία είχε προκαλέσει ένα απίστευτο «κύμα» οργής στους πολίτες οι οποίοι ζήτησαν να γίνουν πιο αυστηρά τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ