Στη ρωσική πρωτεύουσα άνοιξε έκθεση από τα κατασχεθέντα όπλα των χωρών μελών του ΝΑΤΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στρατιωτικός εξοπλισμός προερχόμενος από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ εκτίθεται σήμερα στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης «Leopard 2» και «Abrams», που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, γράφουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Η έκθεση άνοιξε μπροστά από το Μουσείο της Νίκης και εκθέτει 32 κομμάτια διαφορετικών όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού.

%CE%9C%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B1 %CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%80%CE%BB%CF%83%CE%BE%CF%83%CE%B7%CE%B3%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%83

Στην έκθεση παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, το γερμανικό τανκ «Leopard 2», το αμερικανικό τανκ «Abrams», οχήματα μάχης «Bradley 113» και «MaxxPro», τουρκικά BMC Kirpi, βρετανικά «Mastiff», όχημα μάχης CV90 από τη Σουηδία, ως καθώς και πολλά άλλα δείγματα όπλων που κατασχέθηκαν από Ρώσους στρατιώτες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης, αναφέρει το TASS.

Εκτός από τεθωρακισμένα οχήματα, η έκθεση παρουσίασε επίσης πυροβόλα όπλα, έγγραφα, χάρτες, στρατιωτικό εξοπλισμό και drones.

«Η έκθεση παρουσιάζει διάφορα παραδείγματα κατασχεμένου στρατιωτικού εξοπλισμού που κατασχέθηκε από Ρώσους στρατιώτες στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Συνολικά, υπάρχουν 32 όπλα», δήλωσε ο Αντρέι Λιουμπτσίκοφ, ανώτερος ερευνητής στο Κεντρικό Στρατιωτικό Μουσείο της Ρωσίας.

«Η έκθεση των εχθρικών όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που κατασχέθηκαν από Ρώσους στρατιώτες κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία είναι ντροπή για το ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube “Dialogue Works”.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ