“Η Ελλάδα είναι ζούγκλα χωρίς νόμους και πάει κατά διαόλου Την κυβερνά ένας έφηβος που αμφισβητεί ακόμα τους ενήλικες” Ποιοί τα είπαν και ποιοί τα κρύβουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ο Γιαννης Ντάσκας

“H χώρα πάει κατά διάολου…Η Ελλάδα είναι σαν τη ζούγκλα,καθώς δεν εφαρμόζονται οι νόμοι…Δεν θα προλάβουμε σε αυτή τη ζωή να δουμε την Ελλάδα καλύτερη χώρα…”

Αυτή τη χώρα την κυβερνά ένας έφηβος που δεν λέει να ενηλικιωθεί καθώς αμφισβητεί όλους τους ενήλικες…

Τα περί εφήβου τα είπε ο σύζυγος(Χρ.Κωνσταντινίδης) θύματος των Τεμπών αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό μας. Συνεχίστε την ανάγνωση.

  1. ΜΙΑ έφηβος είναι πιο ακριβές. Όχι λόγω κακώς νοούμενης λαϊκής μάγκικης απόπειρας αμφισβήτησης του ανδρισμού του αντιπάλου. Αλλά επειδή ο άνθρωπος αυτός αντιδρά σαν κακομαθημένη έφηβη κληρονόμος πλούτου και εξουσίας, που αντιδρά υστερικά, κατινίστικα και μικρόψυχα σε οτιδήποτε δεν ταιριάζει με ολοκληρωτική υποταγή στη θέλησή του. Όλη του η υπόσταση είναι η εικόνα του. Δεν λέγεται άλλωστε άδικα “πρωθυπουργός tik tok”, σωστά; Όλη του η ισχύς βασίζεται στις εντυπώσεις που κινεί. Μπορείς να τον πεις και influencer, και πάλι μέσα θα είσαι. Επιτέλους, έπειτα από τόσα χρόνια κυριαρχίας των εντυπώσεων, της εικονικής πραγματικότητας, της ψευτογκλαμουριάς, της φανταχτεράδας, του lifestyle, και του “δήθεν” στα βοθροκάναλα της “ελεύθερης τηλεόρασης”, η Πατρίδα απέκτησε την ανάλογη ηγεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ