Ισλαμική οργάνωση του Μπαχρέιν επιτέθηκε στην πόλη Εϊλάτ του Ισραήλ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληροφορίες που διανεμήθηκαν στο αραβικό διαδίκτυο αναφέρουν ότι η οργάνωση Ισλαμικής Αντίστασης που ονομάζεται «Ταξιαρχίες Αστάρ» και δραστηριοποιείται στο Μπαχρέιν χτύπησε την έδρα μιας εταιρείας χερσαίων μεταφορών που έχει έδρα στην νότια πόλη του Ισραήλ, Εϊλάτ.

Η Ισλαμική Αντίσταση στο Μπαχρέιν -Seraya al-Ashtar/ Ταξιαρχίες Ashtar- σε ανακοίνωσή της σήμερα ανέφερε ότι « έγινε επίθεση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τις χερσαίες μεταφορές της σιωνιστικής οντότητας (Trucknet) στην πόλη Umm al-Rashras (Eilat) της κατεχόμενης Παλαιστίνης.

Σημειώνει ότι η εταιρεία είναι συνδεδεμένη με την παλαιστινιακή υπόθεση και τη Γάζα, στοχοποιήθηκε από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα για να υποστηρίξει τον αντιστασιακό λαό.

Η Ισλαμική Αντίσταση στο Μπαχρέιν τόνισε ότι «θα συνεχίσει τη δράση και την υποστήριξή της στον λαό της Γάζας σε όλα τα επίπεδα και δεν θα σταματήσει τις επιχειρήσεις της μέχρι να σταματήσει η σιωνιστική επίθεση κατά της Γάζας».

Οι Ταξιαρχίες Ashtar είναι μια οργάνωση που δραστηριοποιείται στο Μπαχρέιν και ιδρύθηκε από σιίτες του Μπαχρέιν, όπως σημειώνεται.

The Hellenic Information Team

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ