Σούσουρο στο Instagram με την Μαρία Αντωνά – Της χακαραν τον λογαριασμό και ανέβασαν υποτιμητικά σχόλια για πρώην σύντροφο της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ότι χάκαραν τον λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους ακόλουθούς της Μαρία Αντωνά, μετά την ανάρτηση για τον Άρη Σοϊλέδη που προκάλεσε σάλο.

Η δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι κάποιος χάκαρε τον προσωπικό της λογαριασμό και ανέβασε την ανάρτηση στην οποία εξαπολύει πρωτοφανή επίθεση κατά του πρώην συντρόφου της, λίγο μετά τον χωρισμό τους.

«Mόλις ανέκτησα το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο λογαριασμός μου πριν από λίγο παραβιάστηκε. Eυχαριστώ πολύ για την άμεση κινητοποίηση, για τις κλήσεις και τα μηνύματά σας. Προφανώς και δεν ήμουν εγώ αυτή που ανέβασε αυτά τα instagram stories και έστειλε αυτά τα μηνύματα» αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε η δημοσιογράφος και προσθέτει ότι θα απευθυνθεί στις αρχές:

«Στη ζωή μου έχω μάθει πάνω απ’ όλα να έχω αξιοπρέπεια και να σέβομαι εμένα και την προσωπική μου ζωή, τη δουλειά μου, τους ανθρώπους μου, τους φίλους μου και του συνεργάτες. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία να ανεβάσω κάτι και σίγουρα όλο αυτό το οποίο έχει γίνει δεν θα μείνει εδώ, είμαι ήδη σε διαδικασία και ψάχνω να βρω ποιος μπορεί να μου έχει κάνει κάτι τέτοιο, για ποιο λόγο και τι ακριβώς μπορεί να θέλει από μένα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματα και συγγνώμη για την αναστάτωση».

Τι έγραφε η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

Νωρίτερα, στον λογαριασμό της δημοσιεύτηκε ένα story, στο οποίο η ίδια φερόταν να ξεσπά με πρωτοφανή τρόπο κατά του πρώην ποδοσφαιριστή:

maria antona

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός», έγραψε οργισμένη η Μαρία Αντωνά  και πρόσθεσε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός».

Screenshot 2024 05 02 173939

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη, μέσω της οποίας ο ίδιος ζητούσε να μην ασχολούνται άλλο με την προσωπική του ζωή καθώς δημιουργούνται εικασίες και φήμες για τον χαρακτήρα του:

1D8A2757

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πως και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του, πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ» έγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής.

soiledis11 1714649742 3359047998257579697 1163336961 1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ