Σάλος με την Σακελλαροπούλου στην Μητρόπολη την ωρα της ανάκρουσης του Εθνικού μας ύμνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αναστάσιμη βραδιά βρήκε τους πολιτικούς ταγούς να έχουν… ξαμοληθεί στις Εκκλησίες για να ασκήσουν τα θρησκευτικά (και επικοινωνιακά) τους καθήκοντα. Υπήρξαν, ωστόσο, κάποια μελανά σημεία τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Το κυριότερο όλων εντοπίστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη που έψαλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έγινε και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Όποιος είδε τα πλάνα της απευθείας μετάδοσης της ΕΡΤ, ίσως να παρατήρησε ότι η αρχηγός του κράτους έπαθε… βουβαμάρα. Ήταν η μόνη που δεν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο! Αδιανόητο…

  1. Πως ειχε εισαχθει η κατριν στο ΣΤΕ?Αρκει να θυμηθει κανεις οτι ο πατερας της(αρειοπαγιτης) ψηφισε κατα της καταδικης του Αντρικου Παπαντρικου και η κυρια ηταν επιλαχουσα στις εξετασεις του ΣτΕ!…Αλλαξαν το νομο.Αληθεια , ποια ειναι η σχεση της με την κορη της?

  2. Αυτή δεν είναι φάτσα για αρχηγός κράτους.
    Εγώ ντρέπομαι όταν υποδέχεται ξένους ηγέτες. Πού όλοι τους είναι πολύ μικροί.
    Εν σχέσει με το παρελθόν.
    Όταν είναι μαζί με τον φασίστα Ερντογάν η δική είναι για φτύσιμο. Τα λέγω εγώ που δεν έχω σχέση με ακροδεξιά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ είχα ψηφίσει. Αλλά αυτή είναι για πολλά γέλια

  3. Δεν έχουμε κράτος. Πρέπει να το καταλάβουμε επιτέλους. Καταντησαμε χώρος που διοικείται από μια κάστα ανόητων,ξεπουλημενων,εχθρών του λαού,(που δυστυχώς ένα μεγάλο μέρος του, κατάντησε ρόμπα ξεκουμποτη). Μόνο με κλωτσιές θα φύγει αυτό το πολιτικό καρκίνωμα που διέλυσε τον τόπο. Σαπιλα και παρακμή παντού.

  4. Το να κατηγορούμε τους άλλους έχει κάποια “πλεονεκτήματα”: νιώθουμε ότι εμείς είμαστε αθώοι, παίρνουμε ικανοποίηση από την αυτολύπηση, εμφανιζόμαστε ως θύματα και δεχόμαστε τη στήριξη των άλλων.
    Όταν όμως ο λεγόμενος κυρίαρχος λαός είτε με την ψήφο του, είτε με την αποχή του νομιμοποιεί αυτό το βατράχι (Σακελλαροπούλου) αλλά κ τους υπόλοιπους ΙΔΙΏΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ που προσποιούνται του πολιτικούς τότε θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι το πρόβλημα κ την ξεφτίλα της χώρας την συντηρούμε κ την προάγουμε όλοι εμείς…Ο απλός λαός όπως λένε κ οι κομμουνιστές.

  5. Μπράβο Κωστογλιδη !!! Τα είπες όλα με λίγες λέξεις. Οι αρχαίοι Έλληνες το έλεγαν : “Το Λακωνιζειν εστί φιλοσοφείν” . Φυσικά πρώτα έχουμε εμείς την ευθύνη……

  6. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση απορία για την συγκεκριμένη? (Ομιλώ για τι άτομο κι όχι για τον θεσμό) Το πώς κατάφερε να αναρριχηθεί στην εξουσία είναι γνωστό πάσης κι όσοι δεν γνωρίζουν με λίγο ψάξιμο θα μάθουν! Δεν γνωρίζουμε επίσης ότι η αναξιοκρατία στην Ελλάδα επιβάλλεται διότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συστήματος?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ