Το Ισραήλ απορρίπτει τη λύση των δύο κρατών!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια μία ανάρτησή της στο Twitter (Χ), η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί την αναγνώριση του Κράτους της Παλαιστίνης, απορρίπτοντας έτσι οποιαδήποτε λύση που θα περιλαμβάνει δύο κράτη στην περιοχή.

«Η αναγνώριση ενός Παλαιστινιακού κράτους μετά τις 7 Οκτωβρίου είναι σα να επιβραβεύεις τη Χαμάς για τη δολοφονία περισσότερων από 1.000 Ισραηλινών. Είναι σα να δίνεις βραβείο στο ιρανικό καθεστώς. Είναι να ζεις με την πιθανότητα μιας ακόμα 7ης Οκτωβρίου. Ο μόνος τρόπος προώθησης της ειρήνης είναι μέσω των άμεσων διαπραγματεύσεων», γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο της ανάρτησης, το οποίο συνοδεύεται και από σχετικό βίντεο.

Ενόσω ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζεται (αυξήθηκαν σήμερα οι αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ σε πολλές περιοχές), με τον ισραηλινό στρατό να εισβάλει στη Ράφα, μια πόλη-καταφύγιο για 1,4 εκατομμύριο Παλαιστίνιους και να ετοιμάζει ευρείας κλίμακας επιχείρηση, οι φωνές που μιλούν για «γενοκτονία» γίνονται όλο και πιο ηχηρές.

Το Κατάρ κάλεσε σήμερα να αναληφθεί «άμεσα διεθνής δράση η οποία θα αποτρέψει μια εισβολή στην πόλη και τη διάπραξη του εγκλήματος της γενοκτονίας», την ώρα που μεσολαβητές από το εμιράτο, την Αίγυπτο και τις ΗΠΑ διεξάγουν συνομιλίες στο Κάιρο για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ