Οι ΗΠΑ ανέδειξαν τον υποψήφιό τους για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν τον διορισμό του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε ως επόμενου Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ.

Ο Τζον Κίρμπι, συντονιστής στρατηγικών επικοινωνιών στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, προέβη σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους ενόψει των διαπραγματεύσεων μεταξύ των προέδρων των ΗΠΑ και της Ρουμανίας Τζο Μπάιντεν και Κλάους Γιόχανις.

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά την υποστήριξή μας στον κ. Ρούτε να γίνει ο επόμενος γενικός γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας», είπε ο Κίρμπι.

Απαντούσε στο ερώτημα εάν ο Μπάιντεν σκοπεύει να θέσει το ερώτημα σε συνάντηση με τον Γιόχανις, ότι ο Ρουμάνος ηγέτης εγκαταλείπει περαιτέρω προσπάθειες να επιδιώξει διορισμό ως Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.

Ας θυμίσουμε ότι στα τέλη Απριλίου η Τουρκία εξέφρασε την υποστήριξή της για την υποψηφιότητα του Ρούτε για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ.

 Ήταν μια από τις τέσσερις τελευταίες χώρες του ΝΑΤΟ που δεν είχε ακόμη δηλώσει τη θέση της για το θέμα.

The Hellenic Information Team

  1. Συνεπώς, προετοιμαστείτε να αναφωνήσουμε όλοι μαζί λίαν συντόμως, μόλις ο εισερχόμενος μιμηθεί τον απερχόμενο στη δουλικότητα, στη μεροληψία και στην υποστήριξη προς τους ανατολικούς εχθροσυμμάχους: «κι εσύ, τέκνον Ρούτε;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ