Πακιστανος βίασε 16χρονη Βρετανίδα τουρίστρια στο Ηράκλειο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την απόλυτη φρίκη φέρεται να βίωσε, σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κρήτη, μία ανήλικη τουρίστρια, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού!

Η 16χρονη Βρετανίδα, που βρίσκεται στο Ηράκλειο με τους γονείς της για διακοπές, πέρασε έντρομη το κατώφλι της Ασφάλειας Χερσονήσου και υποστήριξε πως χθες το βράδυ ένας αλλοδαπός την κακοποίησε σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα βρισκόταν σε ένα μπαρ στα Μάλια με την οικογένειά της και διασκέδαζε, χωρίς να μπορεί να σκεφτεί τι θα ακολουθούσε. Κάποια στιγμή θέλησε να πάει στην τουαλέτα του καταστήματος κι εκεί -σύμφωνα με την καταγγελία- βρισκόταν ο δράστης ο οποίος της επιτέθηκε. Με αστραπιαίες κινήσεις της κατέβασε τα ρούχα και την κακοποίησε σεξουαλικά, προτού προλάβει εκείνη να αντιδράσει. Στη συνέχεια, έσπευσε να εξαφανιστεί, προτού τον «τσακώσουν» και η κοπέλα σε κατάσταση σοκ επέστρεψε στους γονείς της, ξεσπώντας σε κλάματα.

Όλοι μαζί πήγαν στην Ασφάλεια κι έκτοτε οι αστυνομικοί αναζήτησαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος κι άλλων επιχειρήσεων της περιοχής, ώστε να ταυτοποιήσουν τον βιαστή. Πράγματι, λίγο αργότερα διαπίστωσαν πως πρόκειται για έναν 28χρονο Πακιστανό, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ