Ο Μητσοτακης εξευτέλισε τον Μπελερη που χαρακτήρισε την εκδήλωση του Εντι Ραμα ως “πρόκληση” ακριβώς στη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη σύλληψή του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσπάθησε εκ νέου να υποβαθμίσει τον προκλητικό συμβολισμό της πανηγυρικής εκδήλωσης του Έντι Ράμα στην Αθήνα, μιλώντας για «ιδιωτική επίσκεψη στο πλαίσιο περιοδειών», ένα χρόνο πριν τις βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία.

Στην προσπάθειά του, δε, αυτή, ο κ. Μαρινάκης “άδειασε” εξ ίσου πανηγυρικά τον ίδιο τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντη Μπελέρη, που χαρακτήρισε την εκδήλωση ως “πρόκληση” και τη συνέδεσε ευθέως με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη σύλληψή του.

Ας αποφασίσουν, επιτέλους, στην Κυβέρνηση ποια είναι η θέση τους: «προστατεύουν» τον Φ. Μπελέρη, όπως ισχυρίζονται, ή τον εκμεταλλεύονται ψηφοθηρικά, τον εκθέτουν και διαψεύδουν τον ίδιο και όσα εκείνος υποστηρίζει;
Η μόνη αλήθεια είναι ότι η απρονόητη και επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που παρήγαγε ολέθρια αποτελέσματα:
-Ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα έκανε εκδήλωση ανήμερα της επετείου σύλληψης του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, στέλνοντας μηνύματα παντού, κυρίως στους Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου.
-Και την ίδια ώρα, η Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφέρεται σε «διμερές ζήτημα» και όχι σε κριτήριο για την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ.
Η Νέα Δημοκρατία συνειδητοποιεί με οδυνηρό τρόπο ότι η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να στηρίζεται στη δημιουργία εντυπώσεων και σε μικροκομματικούς υπολογισμούς.
Το κακό είναι ότι το κόστος το επωμίζονται οι Έλληνες, σε Ελλάδα και Βόρεια Ήπειρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ