Στις 11 Μαΐου, μόλις δύο ημέρες πριν από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Άγκυρα οι Τούρκοι έκαναν άσκηση με σχέδιο κατάληψης ελληνικού νησιού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο και φωτογραφίες από την στρατιωτική άσκηση της Τουρκίας «Denizkurdu-1 2024» (ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ 2024) σε Μαρμαρά, Αιγαίο, Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα με την συμμετοχή 102 πλοίων ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και καταδεικνύουν το… ήρεμο κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

 Συμμετέχουν 17 χιλιάδες μέλη της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και θα δοκιμαστούν οι δυνατότητες κοινής δράσης θαλάσσιων, χερσαίων και αεροπορικών δυνάμεων.

Στις 11 Μαΐου, μόλις δύο ημέρες πριαν από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτακη στην Άγκυρα και το πανηγυρικό κλίμα που διακηρύχθηκε κατά και μετά την συνάντησή του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διεξήχθη τμήμα της άσκησης με σενάριο την κατάληψη ελληνικού νησιού!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, η τελική φάση της Αεροναυτικής Denizkurdu πραγματοποιήθηκε έναντι της Ρόδου στον Κόλπο της Μαρμαρίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ