Επικοινωνιακό σοου Μητσοτακη στη Θρακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόλις μια μέρα μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν και την απογοητευτική -για τα εθνικά και κυριαρχικά μας συμφέροντα- στάση του, εντελώς τυχαία ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε τη Θράκη!

Μάλιστα, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της Θράκης, παρακολούθησε πολιτιστικές εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Βρέθηκε και στην Αλεξανδρούπολη όπου μιλώντας σε πολίτες αναφέρθηκε στον… υπεύθυνο πατριωτισμό, τον νέο όρο για να καλυφθεί ο ενδοτισμός της κυβέρνησης.

Όπως είπε: «Το πλατύ ποτάμι του υπεύθυνου πατριωτισμού, του προοδευτικού εκσυγχρονισμού, το οποίο ξαναδυνάμωσε στις εκλογές του περασμένου έτους, αυτό το ποτάμι της πολύ μεγάλης πολιτικής αλλαγής και φυγής προς τα εμπρός, αυτό θα ξαναγεννηθεί και στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, θα πάμε πολύ καλά και σε αυτές τις εκλογές».

Ενώ για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε: «Επιδιώκουμε πάντα καλές σχέσεις με την Τουρκία. Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η Ελλάδα δεν αποκλίνει από τις πάγιες θέσεις τηςκαι θα υπερασπίζεται πάντα με αυτοπεποίθηση την εθνική της κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα».

Εμείς το γνωρίζουμε πως επιβάλλεται να μην αποκλίνουμε από τις πάγιες θέσεις μας… Εσείς εκεί στην κυβέρνηση το ξεχάσατε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ