14χρονος βασάνιζε τους γονείς του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς, δεν έχουν τέλος τα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, με θύματα κάθε ηλικίας να νιώθουν ανυπεράσπιστα μπροστά στη βία των αδίστακτων συγγενών και παιδιά να χτυπούν τους ίδιους τους γονείς τους!

Στις Οινιάδες Μεσολογγίου, εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα χέρια του μόλις… 14 ετών παιδιού του! Oπως έγινε γνωστό από την καταγγελία του ζευγαριού στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσολογγίου, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 14χρονος τους εξύβρισε, τους απείλησε και έφτασε στο σημείο να τους ξυλοκοπήσει, προκαλώντας τους τραύματα. Και όλο αυτό διότι πριν του έκαναν μία απλή παρατήρηση!

Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν είναι η πρώτη φορά που ο μονάκριβος γιος τους τούς επιτέθηκε, ωστόσο αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο, χτυπώντας τους δυνατά και γι’ αυτόν το λόγο το ηλικιωμένο ζευγάρι βρήκε το ψυχικό σθένος και κατήγγειλε στις Αρχές το 14χρονο «βλαστάρι» του. Λίγη ώρα αργότερα ο ανήλικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, ένα μικρό οπλοστάσιο βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή ενός 23χρονου νέου, τον οποίο κατήγγειλε ο ίδιος του ο πατέρας ότι τον ξυλοκόπησε μέσα στο σπίτι τους, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν το μεσημέρι της Κυριακής για άγνωστη αιτία. Θύμα του 23χρονου ο 49χρονος πατέρας του, στον οποίο επιτέθηκε και τον κτύπησε επανειλημμένα με γροθιές, τραυματίζοντάς τον.

Μάλιστα, αφού ο 49χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, όπου κατήγγειλε την κτηνωδία του γιου του, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό και έκαναν έρευνα στο δωμάτιό του, όπου βρήκαν ένα taser, μία σιδερογροθιά και ένα πιστόλι κρότου, τα οποία κατασχέθηκαν, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του να αφορά ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ